MENIU

Ce spune Florin Piersic despre căsătoria lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu: N-a avut și el altă treabă în loc să se însoare, dar treaba lui, foarte bine.”

Celebrul Florin Piersic i-a transmis un mesaj lui Valeriu Gheorghiță, după ce medicul s-a căsătorit cu actrița Monica Bîrlădeanu. Mesajul maestrului a fost plin de umor, în stilul caracteristic al actorului. 

Mesajul lui Florin Piersic către Valeriu Gheorghiță

Cu umorul caracteristic, Piersic i-a transmis lui Gheorghiță că a aflat despre căsătoria sa cu Monica Bîrlădeanu și a făcut o remarcă ironică, spunând: „N-a avut și el altă treabă decât să se însoare!”.

În ciuda glumei, mesajul lui Piersic a fost unul cald și plin de apreciere față de medicul care i-a oferit îngrijire și sprijin într-un moment critic.

Cum arată fratele Monicăi Bîrlădeanu. Este mai mic cu 6 ani, dar seamănă foarte mult cu vedeta

„După ce am fost internat la spitalul SRI-ului, unde recunosc, cel care ieri s-a căsătorit cu o colegă de a mea și pe care o iubesc mult de tot și care este foarte frumoasă… noi vorbim acum de doctorul Gheorghiță Valeriu, care a avut grija mea și care și astăzi când vorbesc cu dumneavoastră, dimineață m-a sunat și a întrebat dacă sunt în regulă, că a primit felicitările mele, pentru că ieri s-a însurat. N-a avut și el altă treabă în loc să se însoare, dar treaba lui, foarte bine.”, a spus Florin Piersic, conform wowbiz.ro.

Florin Piersic a traversat în acest an o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. Actorul a fost internat în mai multe rânduri și a avut nevoie de îngrijire medicală constantă. În prezent, el se află într-un proces de recuperare într-o stațiune din Ungaria, unde primește tratament și își recapătă puterile.

Povestea de dragoste dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Când a început relația celor doi