MENIU

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie

<p>Horoscopul lunii februarie 2014</p>

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 13-19 ianuarie:

Berbec

Responsabilitățile de serviciu îți vor mânca prea mult timp și s-ar putea să riști să ajungi să-ți neglijezi familia. Soțul îți va reproșa asta, iar copiii, în cazul în care ai, te vor ruga să îți petreci mai mult timp cu ei. Vei avea o stare de spirit confuză, care te va împiedica să iei o hotărâre finală în ceea ce privește o decizie pe care trebuie să o iei.

Taur

Conjunctura astrală te va ajuta să-ți faci noi contacte și să întâlnești persoane care ar putea fi interesate în ideile și proiectele tale. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva cu care te vei înțelege de minune. Vei mânca haotic din cauza stărilor tale de spirit care oscilează. Ai grijă, nimic nu este mai dăunător pentru organism ca o dietă haotică.

Gemeni

Temerile și ezitările care te cuprind din când în când nu vor apărea în viața ta săptămâna aceasta. Te vei manifesta cu încredere, mai ales în viața sentimentală. Vei fi persuasivă și eficientă în același timp, ceea ce îți va permite să obții orice îți dorești. Pe plan profesional, vei câștiga un plus de respect din partea colegilor datorită modului tău diplomatic de a aborda lucrurile. Trebuie să-ți folosești surplusul de energie într-un mod pozitiv sau altfel se va întoarce împotriva ta.

Rac

Viața ta interioară va fi agitată săptămâna aceasta, iar asta îți va umbri satisfacțiile pe care le vei avea. Din nefericire, conjunctura astrală te predispune la o pierdere pe plan financiar. Ai grijă să nu dai bani cu împrumut, pentru că nu vei reuși să-i recuperezi. Unele ambiții de-ale tale vor fi împiedicate de circumstanțe care nu țin de voința ta. Este foarte posibil să te întâlnești cu o persoană apropiată pe care n-ai mai văzut-o de mult.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro