MENIU

eMAG.ro – Reduceri și cadouri surpriză pentru cei care cumpără iPhone chiar înainte de Black Friday

O serie de reduceri pentru iPhone vin de la eMAG.ro, chiar înainte de promoțiile speciale din luna noiembrie de Black Friday 2015.

Toate modelele de iPhone disponibile la reducere de la eMAG.ro sunt disponibile AICI.

Pentru cei care achiziționează un telefon iPhone de la eMAG.ro în această perioadă, chiar înainte de Black Friday 2015, vor avea parte de 3 cadouri surpriză de la magazinul online: este vorba de 3 produse inedite – o folie de protecție pentru telefonul ales, o husă de protecție și mai ales un selfie stick pentru cele mai bune selfie-uri.

eMAG.ro – reduceri la iPhone, înainte de Black Friday 2015 – iPhone 6S

Unul dintre telefoanele care beneficiază de oferta cu 3 cadouri înainte de Black Friday 2015 este acest model de iPhone, 6 S cu o memorie de 16 Gb. Prețul telefonului poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – reduceri la iPhone, înainte de Black Friday 2015 – iPhone 6

Modelul de iPhone 6 simplu și cu memorie de 16 Gb are un preț excelent acum, chiar înainte de Black Friday 2015, beneficiază de o reducere de 12% din preț și poate fi achiziționat de la eMAG.ro cu 24 de rate fără dobândă. Prețul și detaliile ofertei pot fi consultate AICI.

eMAG.ro – reduceri la iPhone înainte de Black Friday 2015 – iPhone 6

Tot o ofertă specială înainte de Black Friday este și pentru modelul iPhone 6 care are memorie mult mai mare, de 64 Gb, suficientă pentru a stoca fotografiile și filmările făcute cu cele două camere foto performante ale telefonului. Prețul telefonului are o reducere de 15% și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – reduceri la iPhone înainte de Black Friday 2015 – iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus, varianta Silver are o memorie de 16 Gb și beneficiază de o reducere importantă de preț de 10% chiar înainte de Black Friday. Toate detaliile ofertei le găsiți AICI.

eMAG.ro – reduceri la iPhone înainte de Black Friday 2015 – iPhone 6

Cea mai bună ofertă pentru iPhone 6, cu memorie de 16 Gb este pentru acest model pe care vi-l prezentăm în continuare. Beneficiază de reducere de 12% și puteți afla mai multe detalii AICI.

eMAG.ro – reduceri la iPhone înainte de Black Friday 2015 – iPhone 5S

Telefonul iPhone 5S este probabil ce mai ieftină variantă pentru calitatea Apple în acest moment. Telefonul beneficiază și el de o reducere înainte de Black Friday 2015 de 9%. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
emag.ro