MENIU

eMAG.ro – Promoție spectaculoasă la sfârșit de an: 50% reducere pentru mai multe produse

eMAG.ro vine cu o ofertă foarte interesantă pentru clienții fideli. Mai multe produse electronice, electrocasnice dar și altele sunt reduce cu până la 50% din preț.

eMAG.ro – Oferta completă de final de an poate fi găsită AICI.

În continuare am ales câteva produse care au reduceri foarte mari și pe ofertele pe care chiar merită să le studiați de la eMAG.ro din cadrul promoțiilor de final de an. Multe produse au reduceri foarte importante ce ajung chiar și la 50%.

eMAG.ro – Telefon mobil Allview P6 Lite

Un telefon foarte avantajos de la eMAG.ro este acest model care are discount de 33%. Allview P6 Lite este un telefon foarte puternic care poate administra două cartele SIM deodată, are dimensiunea de 5inch, rezoluție HD pe un display de tip IPS, iar camera video este de 8Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Telefon mobil Samsung Galaxy S6

Telefonul mobil Samsung Galaxy S6 este foarte renumit și unul dintre cele mai puternice de pe piață. Telefonul beneficiază în cadrul promoției eMAG.ro de o reducere de 20% pentru varianta telefonului dotată cu 32Gb spațiu de stocare. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Laptop HP 255 G4

Promoția eMAG.ro include și mai multe modele de laptopuri foarte puternice cu prețuri extrem de avantajoase pe acest final de an. Laptopul HP 255 G4 este dotat cu procesor AMD cu frecvență de 1.4 Ghz, display de 15.6 inch, 4Gb și spațiu de stocare de 1Tb. Oferta completă este AICI.

eMAG.ro – Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Un discount de 600 de lei este disponibil de la eMAG.ro pentru un laptop foarte accesibil pentru un buget redus. Laptopul este în schimb foarte puternic, are procesor Intel Core i5 5200U cu frecvență de 2.2 Ghz, 15.6 inch, display cu rezoluție Full HD 4Gb și spațiu de stocare 1TB. În plus, laptopul e dotat cu unitate optică. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Star-Light

eMAG.ro vine cu o reducere de 25% pentru un televizor de la StarLight care are o diagonală de 80cm. Televizorul folosește rezoluția HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor LED Philips

Un alt televizor foarte avantajos de la eMAG.ro este acest LED Philips care are diagonală de 80cm și folosește rezoluția de înaltă calitate FULL HD. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Televizor Smart LED LG

Televizorul Smart LED LG este unul dintre cele mai avantajoase modele de la eMAG.ro care folosește funcțiile SMart, are rezoluție Full HD și diagonala este una generoasă de 109cm. Prețul este disponibil AICI.

eMAG.ro – Combina frigorifică Arctic

Frigiderul de la Arctic beneficiază de discount de 10% de la eMAG.ro. Combina are 291l și face parte din clasa energetică A+. Frigiderul are înălțime de 181 cm. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint

Una dintre cele mai avantajoase mașini de spălat rufe, ideală pentru locuințele cu dimensiuni reduse este modelul SLIM de la Hotpoint. Mașina de spălat rufe are 1200 RPM, capacitate de încărcare este de 7kg, în ciuda dimensiunile reduse ale mașinii, face parte din clasa energetică A+++ și e dotată cu display LED. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – Tableta Lenovo IdeaTab Arvin A7-30

Cei de la eMAG.ro vin și cu oferte foarte bune și pentru tablete, iar cea de la Lenovo IdeaTab Arvin A7-30 e dotata cu procesor Quad Core de 1.3 Ghz și display de 7 inch. Tableta are 1 GB RAM ȘI 8GB eMMC și poate fi conectată la internet prin Wifi și 3G. Oferta completă cu reducere de 17% poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – iPad Mini 2

Tableta iPad Mini 2 are o reducere de 10% de la eMAG.ro în această perioadă. Tableta folosește o memorie de 16Gb și poate fi conetată la internet prin intermediul funcției WiFi. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
emag emag.ro