MENIU

eMAG.ro: Cum să îți cumperi Samsung Galaxy S6 Edge sau S6 la preț mult mai mic

eMAG.ro are o mulțime de oferte interesante pentru telefoanele mobile de la Samsung din seria Galaxy.

eMAG.ro – lista completă cu ofertele la Samsung Galaxy poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat în ordine descresctoare câteva oferte de la eMAG.ro pentru telefoanele mobile Samsung Galaxy S6 Edge și Samsung Galaxy S6. Cele două sunt vârful tehnologiei momentului și merită orice investiție, însă pentru cumpărătorii inteligenți există metode prin care costurile pot fi scăzute foarte mult.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 Edge

Telefonul mobil Samsung Gaaxy S6 Edge este foarte apreciat și beneficiază de cea mai nouă tehnologie disponibilă pe piață. Cei de la eMAG.ro au scăzut prețurile cu până la 20% pentru mai multe modele de Samsung Galaxy S6, iar noi vă prezentăm în continuare, în ordine descrescătoare modelele cele mai interesante care au promoții de la Samsung Galaxy S6 Edge.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 Edge 128 GB

Telefonul Samsung Galaxy S6 Edge cu memorie de 128 Gb este vârful seriei și are un preț destul de mare, însă proporțional cu calitățile sale. Oferta eMAG.ro pentru acest telefon și prețul exact din acest moment le găsiți AICI.

Pentru cei care vor exact acest model, cu memoria foarte generoasă de 128 Gb, dar vor să îl cumpere la un preț redus cu 11%, pot alege varianta Green a telefonului mobil dacă le place această culoare sau le este indiferent acest aspect. Oferta și prețul exact le găsiți AICI.

O altă variantă de telefon mobil Samsung Galaxy S6 Edge chiar și mai ieftin și tot cu memoria puternică de 128 Gb puteți avea la modelul Gold resigilat. Defectul telefonului este un pixel defect, însă în rest telefonul funcționează perfect și beneficiază de o garanție de 24 de luni. Prețul cu o reducere impresionantă poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 Edge 64 GB

În această perioadă puteți profita din plin de o promoție eMAG.ro excelentă pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S6 Edge care are o memorie de 64Gb. Configurația aceasta de telefon mobil are o reducere de 13% din preț, iar oferta o puteți vedea AICI.

Pe lângă cei 13% discount de la eMAG.ro, găsiți telefonul mobil Samsung Galaxy S6 Edge, varianta cu 64 Gb la un preț chiar și mai mic pentru modelul de culoare albă. Oferta este AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 Edge 32 Gb

Cea mai ieftină variantă de telefon mobil S6 Edge este cea cu memoria de 32GB, care deși este cea mai mică este suficientă pentru a stoca o mulțime de fotografii și filmări. Pentru această variantă de telefon mobil vă propunem două oferte foarte bune.

Prima ofertă este pentru varianta de culoare verde a telefonului și prețul poate fi găsit AICI.

O altă variantă de la eMAG.ro extrem de avantajoasă este cu un discount de 19% pe care îl găsiți AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 – 128 Gb

Și pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S6 avem câteva variante ce vă ajută să cumpărați telefonul mai ieftin decât este prețul inițial al modelului. Dacă nu vă deranjează sau chiar vă place culoare albastră a telefonului mobil, prețul scade cu 13% la eMAG.ro. Prețul poate fi găsit AICI.

Și varianga Gold a acestui telefon mobil are un discount de 9% de la eMAG.ro. Telefonul are memoria cea mai generoasă de 128 Gb. Oferta poate fi găsită AICI.

Una dintre cele mai mari reduceri pentru acest telefon mobil, de 18%, este disponibilă pentru telefonul de culoare albă. Prețul include garanție de 24 de luni și transport gratuit pentru comanda online. Consultați oferta AICI.

Ultima și cea mai ieftină variantă de promoție pentru Samsung Galaxy S6 este pentru telefonul de culoare neagră, beneficiază de discount de 23% în acest moment și este la mare căutare în rândul clienților eMAG.ro. Prețul poate fi găsit AICI. 

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 – 64Gb

Telefonul Samsung Galaxy S6 poate fi achiziționat la un preț excelent conform acestei promoții eMAG.ro care include o reducere de moment de 11%. Telefonul e dotat cu renumita cameră foto super rapidă care îți pune creativitatea în valoare. Prețul poate fi găsit AICI.

O reducere chiar și mai mare este disponibilă pentru varianta WHITE a telefonului, iar promoția o găsiți AICI.

Cel mai mic preț pe care noi l-am găsit prin intermediul eMAG.ro pentru Samsung Galaxy S6 este pentru varianta BLACK a telefonului. Prețul are o reducere de 17% și găsiți oferta AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 – 32 GB

Telefonul Samsung Galaxy S6 are un preț excelent pentru modelul Black de la eMAG.ro și poate administra chiar și două cartele SIM deodată. Pentru moment, oferta nu include discounturi suplimentare, iar prețul exact îl găsiți AICI.

Culoarea Blue, mai puțin căutată, a telefonului Samsung Galaxy S6 aduce o reducere importantă de 13%. Oferta eMAG.ro poate fi găsită cu tot cu discount AICI.

Ultimul telefon pe care vi-l prezentăm este varianta Black și prezintă cea mai mare reducere de preț de 17%. Consultați oferta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag.ro