MENIU

Cum sa scapi de gelozie inainte ca relatia sa se destrame

<p>Cum sa scapi de gelozie inainte ca relatia sa se destrame</p>

Mistuitoarea gelozie iti da batai de cap? Probabil iti dai seama ca relatia ta se poate transforma in cenusa din cauza impulsivitatii tale, insa efectiv nu reusesti sa te stapanesti.

Gandul ca iubitul tau admira alte femei sau ca ar putea sa aiba o relatie cu altcineva este ucigator. Simti cum totul scapa de sub control in mintea ta, cum el se indeparteaza de tine pe zi ce trece si iti ascunde tot felul de lucruri. Ce este de facut? Cum sa scapi de gelozieca sa iti salvezi relatia? Urmeaza sfaturile noastre si vei avea doar de castigat!

Afla mai multe informatii utile!

Inainte de a-ti acuza partenerul de infidelitate, incearca sa afli cum stau lucrurile. Lamureste intotdeauna situatiile, altfel se va crea o prapastie intre voi. Si nu asculta niciodata doar ce spun anumite persoane din jurul tau, ci intreaba-l chiar pe el ce s-a intamplat mai exact. Bineinteles, acest lucru nu inseamna sa inchizi ochii la posibilele lui escapade, ci sa fii obiectiva. Nu trebuie sa lasi mania sa puna stapanire pe tine, pentru ca nu va face altceva decat sa inrautateasca situatia dintre voi si acesta este ultimul lucru pe care ti-l doresti.

Cum sa scapi de gelozie prin intermediul calitatilor tale

Scapa de sentimentul de inferioritate care iti da tarcoale si gandeste-te daca merita sa te chinui cu astfel de ganduri. Lucreaza la capitolul stima de sine si acorda mai multa atentie propriei persoane. Pune mai mult accent pe calitatile tale si mai putin pe defecte. Invata sa te iubesti asa cum esti si nu te mai compara cu alte femei. O atitudine pozitiva iti va fi de ajutor in astfel de momente.

Articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie infidelitate