MENIU

Cum comunici prin mimica feţei şi cum poţi citi ce gândesc oamenii

Cum comunici prin mimica feţei şi cum poţi citi ce gândesc oamenii

Corpul tau este un intreg mecanism de semne si semnificatii. Oricare element anatomic vizibil poate sa iti serveasca la comunicare. Mimica este considerata chiar o arta, aceea de a exprima gandurile si sentimentele doar cu ajutorul fetei. Aceasta poate sa fie insotita de cuvinte explicative sau poate sa fie independenta de acestea.

Uite ce spune despre tine si cum poti comunica prin mimica fetei, ca sa intelegi si mai bine cum poti citi ce gandesc ceilalti oameni.

Fruntea

Fruntea poate sa exprime multiple stari diferite de spirit, cu ajutorul muschilor ce dau nastere unor orientari diverse. Cutele orizontale indica larga deschidere a ochilor, adica mirare, neintelegere a unei situatii, sperietura, frica. Cutele vertical sunt asociate de obicei cu un nivel ridicat de concentrare, o atitudine de nemultumire sau de critic, manie sau chiar furie.

Combinarea acestor doua tipuri de reactii duce la cute incalcite, care denota incurcare, incapacitatea de a face fata unei situatii sau de a gasi rezolvarea unei probleme.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
psihologie faţă gesturi mimică