MENIU

Cele mai bune ceaiuri pentru reglarea colesterolului

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru reglarea colesterolului.

Catina

La ce e buna - bogata in vitamina C si antioxidanti, catina regleaza nivelul de colesterol si este un bun tonic general. Cum o consumi - din fructele ei portocalii zdrobite, prepara o infuzie din bea 1-2 cani pe zi, timp de doua saptamani.

Patlagina

La ce e buna - pe langa proprietatile ei detoxifiante, patlagina este si un bun regenerator celular, dar mai ales un redutabil inamic al colesterolului. Cum o consumi - din frunze uscate fa o infuzie - o lingura de planta la o ceasca de apa fierbinte. Ia cate o lingura de preparat o data la 2-3 ore, timp de 10 zile.

Ceai verde

La ce e bun - este cel mai eficient luptator impotriva colesterolului. Consumat cu regularitate scade nivelul de "colesterol rau". Cum il consumi - ar fi bine sa-ti faci un obicei de a consuma in fiecare zi cam 2 cani de ceai verde. Este un adevarat miracol al naturii!

Anghinare

La ce e buna - in primul rand este un energizant natural. Apoi, regleaza procesul de formare a colesterolului si este tonic hepatic.

Cum o consumi - sub forma de infuzie. Trebuie sa urmezi insa o cura in timpul careia sa bei cam 2 cani pe zi, timp de o luna. Fa o pauza de 10 zile si reia tratamentul.

 

Sursa: BZI.ro

Mai multe articole despre:
ceai ceai verde colesterol cătină infuzie patlagina