MENIU

Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie. Secretul cuplului perfect

Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie. Secretul cuplului perfect

Chiar dacă nu poți încadra infinita diversitate a oamenilor în tipare fixe, zodia unei persoane predispune către anumite caracteristici psihice, care, la rândul lor, se pot reflecta în fizicul individului respectiv. Poate că nu poți spune că toți nativii Berbeci sunt înalți sau voinici, dar patosul lor interior atrage după sine o senzație generală de vigoare  fizică și forță în mișcari. 

În funcție de zodia ta, vom menționa nativul cel mai compatibil cu tine, precizând câte ceva despre aspectul său fizic și trăsăturile morale. 

Berbec

O zodie de foc ca tine este foarte compatibilă cu alte zodii de foc, pentru că împărtășiți aceeași pasiune de a trrăi și aveți multe trăsături comune. Leul este partenerul tău ideal, un bărbat cu o vibrație regală și cu o mare putere fizică și interioară. Aspectul său este foarte interesant, cu o privire profundă, un păr bogat și cu o senzație generală de rezistență și vigoare. Râsul său este molipsitor, iar furia sa poate fi înspăimântătoare. Este romantic în relațiile de iubire, dar un adevărat lider în societate. Are uneori o atitudine de șef, dar te respectă și ține cont de opiniile tale. Cu el vei petrece zile și nopți de pasiune, fără să vă plictisiți niciodată și trăind viața din plin. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu