MENIU

Violență extremă la un liceu din Bacău. Un elev a fost bătut și umilit de un coleg, într-una dintre pauze. Întreaga scenă a fost filmată

Sursa foto: Poliția Română

Scene șocante au avut loc la un liceu din Bacău. Un elev a fost bătut și umilit de un coleg chiar în interiorul unității de învățământ, într-una dintre pauze. Totul s-a petrecut sub privirile colegilor care au filmat întreagă scenă, scrie realitateadebacau.net.

În imaginile publicate în mediul online de către bunicul victimei, se observă cum agresorul îl forțează pe băiat să bage capul în vasul de toaletă, îl pălmuiește și, apoi, îl pune să stea în genunchi și să-i sărute mâna. Ulterior, elevul nu este lăsat să se ridice, ci este forțat să iasă din grupul sanitar târându-se în genunchi.

În urma videoclipului devenit viral, autoritățile au început să facă verificări. Poliția a deschis dosar penal.

„La data de 31 ianuarie a.c, polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care sunt surprinse acte de violență între elevi în cadrul unei unități de învățământ din mun. Bacău. În acest moment, polițiștii efectuează verificări la fața locului în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Totodată, a fost deschid un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea parchetului”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Mai multe articole despre:
bacau elev batut elev umilit violenta liceu