MENIU

VIDEO/ Un medic de la ATI Sibiu îndeamnă populația la vaccinare: "Vezi pe analize niște rezultate care sunt incredibile..."

Un medic de la ATI Sibiu îndeamnă populația la vaccinare: "Vezi pe analize niște rezultate care sunt incredibile..."

Apel disperat al unui medic ATI de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Sibiu. Cu o experiență de 27 de ani în Terapie Intensivă, medicul Mihai Sava recunoaște că este cel mai greu an pe care l-a trăit până acum în cariera sa de medic. Doctorul a vorbit despre chinurile prin care trec pacienții COVID și despre sechelele cu care rămân cei care reușesc să scape din secția de Terapie Intensivă, iar în final îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze pentru a opri răspândirea virusului, relatează Realitatea PLUS.

"Covidul este o boală multisistemică. Plămânul este cel mai evident că pacientul nu are aer și apare la toate organele, care pe rând clachează. Din cauza asta este și rata mortalității atât de mare.  Vezi pe analize niște rezultate care sunt incredibile... Adică nu poți să-ți imaginezi că pacientul mai este viu cu aceste rezultate. Boala există, rezultatele sunt dramatice", a afirmat medicul.

"Am înțeles că în curând va veni vaccinul pentru Covid, care (...) s-a realizat într-un timp extrem de scurt față de alte vaccinuri și, din păcate, sunt mulți oameni sceptici la adresa vaccinului. Eu încurajez pe toată lumea să se vaccineze. Eu mă vaccinez cu 100%", a mai spus Mihai Sava.

Mai multe articole despre:
medic ati indemn vaccinare