MENIU

VIDEO Imagini virale, polițiști locali din Bârlad chiuie și se distrează pe ritmuri de manele, în mașină

Cei 2 polițiști locali sunt vizați de o anchetă internă

Scene hilare avându-i ca protagoniști pe 2 polițști locali din Bârlad. În timp ce se aflau într-un autoturism, bărbații au dat la volum maxim o manea și au început să chiuie și să miște în ritmul muzicii, pe cât le permitea spațiul. După ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, iar apoi în presă, șeful poliției locale a cerut o anchetă disciplinară. 

Pe versurile, “Că și-a luat costum de baie colorat,/ Unicat și mulat,/ Îi stă bine parcă e turnat” cei doi polițisti locali au început să se miște lasciv și se observă clar că nu purtau nici centuri de siguranță.

Mai mult, la un moment dat, se observă că șoferul era mai preocupat să schimbe unghiul de filmare al telefonului fixat pe bord decât de condus.

Vasile Chelaru, șeful Poliției Locale, a declarat că știa de filmare de două zile și că deja a demarat o anchetă disciplinară internă, potrivit Vremea Nouă. Până la acest moment nu se știe dacă cei doi erau într-o misiune sau nu. Conform declarațiilor acestora, se pare că veneau spre serviciu, erau în mașina personală a unuia dintre ei, însă afirmațiile nu au fost verificate.

“Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare. Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus comandatul Poliției Locale.

În urmă cu câțiva ani, filmările cu polițiști care cântă la volan hituri pop a devenit o adevărată modă în Statele Unite și chiar au inspirat videoclipuri muzicale. Spre deosebire de cei 2 bârlădeni, colegii lor americani nu încălcau nicio regulă de circulație.