MENIU

Împușcături în Ilfov! Un bărbat a tras cu arma într-o curte. Agresorul a fost reținut de poliție. De la ce a pornit totul?

Atacatorul are 45 de ani și susține că ar fi fost supărat din cauza unei femei. Foto/Poliția

Un bărbat a tras cu arma înspre curtea unei case din comuna ilfoveană Cornetu. Conform unor surse, totul ar fi plecat de la faptul că omul ar fi fost supărat din cauza unei femei.

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Capitală după ce ar tras cu arma spre o casă din localitatea ilfoveană Cornetu.

Potrivit surselor, atacatorul ar fi fost supărat din cauza unei femei. Acesta se află la Secția 26 și va fi preluat de IPJ Ilfov pentru cercetări.

Ce spune Poliția Ilfov

"La data de 30 septembrie, în jurul orei 18:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 66 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Cornetu, un alt bărbat ar fi coborât din autoturism și ar fi tras cu o armă spre curtea acestuia, fără a răni vreo persoană.

Acesta ar fi părăsit, ulterior, locul producerii evenimentului.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată pe raza municipiului București, de polițiștii Secției 26, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

În cauză polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru și Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun", anunță IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
imouscaturi ilfov impuscaturi cornetu