MENIU

Scandal URIAȘ pe candidatura la președinție a Dianei Șoșoacă. Demersul, CONTESTAT la BEC. Amalia Bellantoni aruncă bomba: Silvestru Șoșoacă apare în continuare ca prim-vicepreședinte SOS - VIDEO

Conflictul dinte cele două a început după alegerile locale

Scandal legat de candidatura la președinție a Dianei Șoșoacă. Fosta sa colaboratoare și colegă de partid în S.O.S., Amalia Bellantoni a venit luni, la sediul BEC, pentru a depune o reclamație în care contestă înscrierea actualei europarlamentare în cursa pentru Cotroceni. Bellantoni susține că toate actele ar fi invalide și nu mai reprezintă realitatea din partid, dând ca exemplu faptul că Silvestru Șoșoacă apare în continuare pe o funcție de conducere.

Bellanotini a prezentat presei o serie de documente și afirmă să reprezintă marea majoritate a foștilor membri de partid, dați afară "abuziv" de către Diana Șoșoacă.

"Am un memoriu și o contestație pe care le vom prezenta BEC, prin care contestăm listele de semnături care vor fi depuse pentru candidatura Danei Șoșoacă, pentru că circa 80 sunt strânse ÎN FALS, adică sunt copii xerox care au fost aduse. Este opinia mea pentru că, în momentul de față, partidul SOS nu mai are niciun fel de membru activ, toți au fost destituiți. Chiar și consilierii aleși pe listele partidului SOS au fost înlăturați din funcții numai ca Diana Șoșoacă să vândă locurile care au avut succes pe alegerile locale pentru parlamentare. Au fost depuse multe plângeri la DNA, la DIICOT, la anti-fraudă și la AEP", a afirmat Belantoni.

Diana Șoșoacă, reclamată penal chiar de o colegă de partid. Probleme tot mai mari pentru senatoarea putinistă

Fosta colegă de partid a acuzat-o pe europarlametara S.O.S. că nu a operat în acte schimbările survenite și că Silvestru Șoșoacă apare în continuare în structurile de conducere.

"Dumitru Silvestru Șoșoacă apare în continuare ca prim-vicepreședinte al partidului, în ciuda scandalului mediatizat de toată lumea că el a fost destituit din funcție. De asemena, ANAF a închis toate conturile partidului S.OS.S." a precizat Bellantoni. 

Șoșoacă acuză operațiunea "HĂNDRĂLĂII": Dacă îmi mai trimiteți din ăia, vi-i bat! Puneți-i la muncă! - VIDEO

Mai multe articole despre:
sosoaca Amalia Bellantoni scandal bec presedinte sos