MENIU

Tudorel Toader, spectacol cu presa: "Vă doresc o zi bună, la revedere!"

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost chestionat de jurnaliști înainte de intrarea în sediul ministerului, referitor la Augustin Lazăr și la interviul pentru funcția de procuror general.

''Cel mai probabil, astăzi vom comunica şi un răspuns. Deci, în cursul zilei de azi, probabil înainte sau după moţiunea de cenzură, vom da un răspuns. La revedere, bună ziua!", a spus Tudorel Toader.

Întrebat apoi dacă Augustin Lazăr are un minus pentru că este implicat în scandalul cu CNSAS, Toader a replicat: "Interviul și deliberarea au loc în Sala de Consiliu a Ministerului".

Apoi, ministrul Justiției a fost chestionat, tot de jurnalista Realitatea TV, Ionela Arcanu, dacă i-a păcălit pe cei de la PSD că va da mult discutatele ordonanțe. Replica lui Toader: "Nu inteleg de ce repetați aceeași întrebare. Vă doresc o zi bună, la revedere!". După care, a intrat în sediul ministerului. Vezi imaginile mai jos, in VIDEO!

Patru candidaţi pentru funcţia de procuror general al României susţin astăzi interviul, în faţa unei comisii conduse de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Este vorba despre Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu.

Mai multe articole despre:
null