MENIU

Trafic blocat pe DN1, luni dimineață, după un accident cu victime la Tâncăbești

Traficul a fost aproape blocat, luni dimineață, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Tâncăbeşti, unde a avut loc un accident rutier. O persoană care se afla pe bicicletă și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un autoturism.

Traficul a fost aproape blocat, la primele ore ale dimineții de luni, pe Drumul naţional 1, în zona localităţii Tâncăbeşti, unde a avut loc un accident rutier. Şoferii care se îndreaptau dinspre Ploieşti spre Capitală au circulat în coloană pe mai multe porţiuni ale şoselei.

"Traficul este îngreunat din cauza unui accident dintre un autoturism și un bibiclist. Din păcate, persoana aflată pe bicicletă a decedat. La această oră se circulă cu 20-30 km pe oră", a declarat pentru Realitatea TV comisarul şef Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Capitalei.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs în jurul orei 07.10, motiv pentru care din cauza numărului mare de autovehicule, pe anumite tronsoane, s-au format coloane de maşini.
 
„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului”, transmite Poliţia Română.
Mai multe articole despre:
null