MENIU

Români, suspectaţi că au furat 121 de televizoare dintr-un camion oprit în Ungaria! Unde au fost prinși hoții

Cinci români sunt suspectaţi că au furat nu mai puțin de 121 de televizoare dintr-un camion oprit într-o parcare din localitatea ungară Lenti. La o zi după jaf, hoții au fost reţinuţi tot într-o parcare, de data aceasta de pe autostrada M7, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Zala, pe site-ul Poliţiei ungare.

Se pare că poliţia a fost alertată în urma spargerii calei unui camion parcat într-o benzinărie din localitatea ungară Lenti, relatează Hotnews.ro.
 
Hoții par să fi acționat "ca la carte". Mai exact, aceștia și-au anunţat prin semne colegii, care se aflau în aşteptare, când să acționeze. Aceştia au venit cu un camion, au încărcat televizoarele şi duși au fost.
 
A doua zi, poliţiştii au reţinut cinci cetăţeni români, suspectaţi de infracţiunea din parcarea de la Lenti. Cei cinci români au fost prinși pe autostrada M7, în parcarea de la Sormás. Oamenii legii au găsit, totodată, și cele 121 de televizoare în valoare de aproximativ 18 milioane de forinţi (48.973 euro).
 
Hoții au fost reţinuţi pentru suspiciune de furt şi alte infracţiuni, iar autovehiculele folosite pentru furt, precum şi televizoarele, au fost confiscate.