MENIU

Poliţiştii de frontieră n-au crezut că are suc în sticlă: l-au convins să bea. A murit în chinuri!

Imagini tulburătoare făcute publice arată ultimele clipe din viaţa unui adolescent de 16 ani din Mexic, care a fost oprit de poliţiştii de frontieră de la intrarea în Statele Unite şi chestionat în legătură cu lichidul de culoare maro-portocaliu din două sticle de jumătate de litru. 

Poliţiştii de frontieră din Statele Unite n-au crezut răspunsul băiatului, care le-a spus că în sticle este suc de mere, aşa că l-au convins să bea lichidul. Înainte de asta, însă, poliţiştii de frontieră au testat lichidul, suspectând că este vorba de fapt de amfetamină lichidă, însă testul nu acoperea şi acest drog, aşa că nu a fost concludent.

Cei doi agenţi l-au convins pe adolescent să le dovedească că este vorba de suc de mere şi să bea. Băiatul a deschis o sticlă şi a luat o înghiţitură, însă agenţii l-au convins să mai încerce o dată. Cei doi agenţi par relaxaţi, râzând şi glumind între ei în timp ce adolescentul mai ia o înghiţitură.

Imediat după aceea, pentru că în sticle se afla cu adevărat amfetamină lichidă, băiatul a intrat în convulsii. A murit la scurt timp după aceea.

Incidentul s-a produs în noiembrie 2013, iar acum familia tânărului a dat în judecată statul american, primind daune de 1 milion de dolari, scrie metro.co.uk. Din păcate, cei doi ofiţeri de frontieră lucrează în continuare în acelaşi loc.