MENIU

"Noaptea mintii, oameni buni". Prima reacție din PSD la revolta primarilor

Prima reacție din PSD la revolta fără precedent a primarilor din țară, nemulțumiți de bugetul pe 2019, a venit din partea lui Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării, reatrogradat de Dragnea pe o funcție onorifică din partid.

Mihai Fifor în acuză pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, că "s-a erijat în purtătorul de cuvânt al nemulțumirii primarilor din România".

Oficialul PSD spune că "portavocea otravita" a primarilor nemulțumiți de alocările guvernamentale reprezintă o "culme a tupeului și a ipocriziei".

Un detaliu nu lipsit de importanță este acela că deputatul Mihai Fifor vine din circumscripția Arad, județ pe care și-l dispută de ani de zile cu liberalul Gheorghe Falcă. Acum disputa personală se transformă într-un război cu mize pe bugetul național.

Mihai Fifor deține președinția Consiliului Național al PSD. O funcție pe care o ocupă ca interimar. Tehnic, Fifor devine al treilea om în partid, după Dragnea și președintele executiv Dăncilă.

"Noaptea mintii, oameni buni...Gheorghe Falcă, campionul incompetenței administrative, face pe purtătorul de cuvânt al primarilor din România.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a erijat în purtătorul de cuvânt al nemulțumirii primarilor din România, în condițiile în care, Aradul, pe care îl conduce de prea multi ani, este un oraș lăsat de izbeliste.

Primarul Falcă cere bani de la Guvern si ameninta cu proteste in Piata Victoria, uitand ca a dovedit, în mod repetat, nu doar că nu este capabil să cheltuiască banii din bugetul primăriei, ci chiar ca își permite cu nonșalanță să piardă milioane de euro finanțări externe.

Prezența primarului Gheorghe Fală pe post de portavoce otravita a primarilor nemulțumiți de alocările guvernamentale, reprezintă o culme a tupeului și a ipocriziei.

Nu contestăm faptul că există în România comunități care au nevoie de sprijin de la Guvern, asa cum nu contestam obligativitatea dialogului cu structurile asociative din administratie.

Fifor, atac la Klaus Iohannis: Trăim momente delicate pentru Armata României

Nu cred ca cineva poate sustine faptul ca Guvernul nu acordă o atenție specială relațiilor cu edilii din România.

Tocmai de aceea, consider că este total deplasat ca despre aceste dificultăți administrative să vorbească, și asta în numele tuturor primarilor, tocmai PDL-istul Gheorghe Falcă, artizan, alaturi de Boc si de Basescu al celor mai odioase masuri impotriva romanilor", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Mihai Fifor a rămas celebru după gafa uriaşă din timpul mandatului de ministru al Apărării când a spus că la baza de la Deveselu sunt "rachete balistice".

Declaraţia sa a dat apă la moară Rusiei, mai mulţi oficiali ruşi acuzându-l pe Fifor că a „scăpat porumbelul" şi că ar fi recunoscut existenţa rachetelor balistice pe care liderii NATO le-au negat întodeauna.

Mai multe articole despre:
Mihai Fifor