MENIU

Minoră de 17 ani, agresată sexual în ambulanță. Poliția a deschis dosar penal

Foto arhivă

O minoră de 17 ani din Zimnicea a fost agresată sexual, chiar în ambulanța pe care o chemase de urgență, pentru că îi era rău. Agresorul ar fi chiar asistentul de pe salvare.

O tânăra din Pietrosani, minoră, a solicitat zilele trecute ambulanță, sunând la 112, acuzând dureri în tot corpul și simptome de răceală.

O ambulanță a plecat din substatia Zimnicea și a ajuns undeva la miezul nopții, la aproape jumătate de ora după apelul la 112, la adresa indicată.

Până aici, nimic anormal, întrucât distanță dintre cele două locațîi este de aproape 30 de km.

Însă de aici lucrurile iau o turnură greu de imaginat.

Asistentul, un bărbat de peste 50 de ani, care i-ar fi putut fi tată fetei, se apucă să agreseze sexual față, sub pretextul că o "verifică de sănătate". În timpul agresiunii, care se pare că a fost filmată și video, bărbatul îi pune tot soiul de întrebări fetei, dacă o doare când face sex, dar cum face sex, dacă îi place că penisul să se miște mai tare sau mai încet în vagin când întreține relațîi sexual

Asistentul chemat să îi ofere asistență medicală fetei, după ce își satisface poftele cu tânăra neajutorată, o da pe această jos din ambulanță și îi spune că nu are nimic, deși față chemase salvarea pentru că îi era rău.

Pe fișa de intervenție , individul, care are o fiica mai mare de vârstă cu față pe care ar fi agresat-o, a scris "infecție urinară", declarând oamenilor legii că nu făcea decât să o verifice de această afecțiune pe față.

Poliția a deschis dosar penal pe numele asistentului, după ce fata a povestit familiei ce i s-a întâmplat în ambulanță, această depunând plângere atât la poliție, cât și la serviciul județean de ambulanță Teleorman. Cu toate acestea, asistentul continuă activitatea că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie Alexandria, Teleorman, România 2.0