MENIU

Mihai Stoica, în instanță: Eu fac pușcărie DEGEABA

<p>Mihai Stoica</p>

Curtea de Apel București (CAB) a amânat vineri, pentru 23 mai, judecarea contestației prin care managerul FC Steaua București, Mihai Stoica, solicită anularea condamnării sale la 3 ani și 6 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor.

Vineri, în jurul orei 12,30, Mihai Stoica a fost adus de gardieni în sala de judecată având cătușe la mâini, după care a fost introdus în boxa acuzaților.

Judecătorii i-au spus însă că procesul trebuie amânat deoarece Înalta Curte de Casație și Justiție nu a publicat în Monitorul Oficial o decizie privind aplicarea legii penale mai favorabile, ca urmare a intrării în vigoare a noilor coduri penale.

Stoica le-a cerut magistraților să ia cuvântul și le-a reproșat acestora faptul că a fost adus degeaba de la penitenciar.

"Sunt singurul condamnat căruia nu i s-a cerut pedeapsa. Faptele sunt prescrise. Am venit de la șase dimineața. Poate că vă e ușor să amânați dosarul, dar eu fac pușcărie degeaba", le-a spus Mihai Stoica judecătorilor, după care a părăsit sala de judecată, însoțit de gardieni, potrivit agerpres.ro.

Mai multe articole despre:
penitenciar închisoare Mihai Stoica