MENIU

Microbuz izbit de stălp, în urma unei șicane în trafic. O femeie a fost rănită

Foto/Arhivă/Inquam

Un șofer de microbuz a intrat cu mașina într-un stâlp după ce un alt șofer a făcut șicane în trafic. Accidentul rutier a avut loc marţi, în jurul orei 04:42, pe drumul naţional care leagă Ploieştiul de Târgovişte, în localitatea Răzvad din judeţul Dâmboviţa, o femeie fiind rănită.

”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 55 de ani, din Răzvad, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul naţional 72, pe direcţia Târgovişte-Ploieşti, ar fi determinat şoferul unui microbuz de 36 de ani, din Ilfoveni, care s-ar fi aflat în depăşirea autoturismului, să părăsească partea carosabilă, izbindu-se de un stâlp pentru susţinerea energiei electrice”, informează oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

În urma impactului, o femeie de 39 de ani, pasageră în microbuz, a fost transportată la spital. Ea a primit ajutor medical şi nu a rămas internată.

 

Poliţiştii fac în continuare cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Mai multe articole despre:
accidetn rzvad sicana trafic