MENIU

Mărturia taximetristului criminalei din Mangalia: "Sunt terminat! Am fost la preot! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine"

Taxi

Taximetristul care a dus-o pe criminala din Mangalia de la hotel în parc a făcut câteva declarații. Bărbatul este vizibil marca și vrea să se lase de meserie.

Taximetristul a vorbit în presă despre momentele în care a transportat-o pe criminală și suspiciunile sale legate de valiza pe care aceasta o ducea:

„Era grea, chiar am întrebat-o: <Ce ai în valiză?> și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era. Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis: <Nu poți să mă duci la Vaslui?> Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: <Nu, lasă-mă în parc>. Trăgea de troler, zic: <Ho, mai încet… Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina>. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos”, a relatat taximetristul care a lăsat-o pe Loredana în parcul Tosca din Mangalia.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare nașpa, vreau să renunț la taxi. Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a declarat taximetristul pentru o televiziune de știri.

Mai multe articole despre:
crima in mangalia