MENIU

Sfâșit tragic pentru un șef. A fost omorât în bătaie de către subaltern. Motivul este unul HALUCINANT!

Bătut cu bâta până la moarte, din cauza unui conflict de la muncă. Foto/Profimedia/Arhivă

Un bărbata fost bătut până când a murit, de un subaltern, pe motiv că i-a refuzat acestuia un schimb de tură sau o zi liberă. Victima a fost lovită cu pumnii, picioarele şi o bâtă.

Un bărbat din judeţul Braşov a murit după ce a fost bătut crunt de către un coleg de serviciu care îi era subaltern, pe motiv că a refuzat să îi aprobe acestuia un schimb de tură sau o zi liberă. Victima şi agresorul lucrau la o firmă de pază, iar când agresorul i-a cerut şefului să schimbe turele, iar acesta din urmă a refuzat, agresorul s-a enervat şi l-a lovit cu pumnii, picioarele şi cu o bâtă. Atacatorul a fost arestat preventiv sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.

Incidentele violente au avut loc într-un imobil din oraşul Zărneşti.
 
”Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Braşov, care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au efectuat verificări şi cercetări în cauză, fiind identificat un bărbat, de 47 de ani, bănuit că, în urma unui conflict, ar fi agresat victima, aplicându-i mai multe lovituri, folosindu-se de un obiect contondent, care ar fi condus la decesul bărbatului”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Braşov.
 
 
Potrivit procurorului Adrian Radu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, ancheta arată că victima şi agresorul erau colegi de serviciu, victima fiind şeful de tură al agresorului care lucra ca paznic la o firma din Râşnov. Primele verificări arată că în 28 septembrie, în jurul orei 17, agresorul a mers la domiciliul victimei pentru a-i cere să facă un schimb de tură sau o zi liberă, iar victima a refuzat. 
 
”Atunci agresorul l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi e posibil şi cu o bâtă, în zona abdomen, coaste, torace. Victima a sesizat agresiunea la Poliţia Zărneşti abia în data de 30 septembrie, când a mers şi la Spitalul Judeţean să obţină un certificat medico-legal, împrejurare în care ar fi fost supus şi unui CT cu substanţă de contrast, dar nu s-ar fi observat leziuni interne. Ulterior victima a mers la domiciliu şi în noaptea de 3/4 octombrie i s-ar fi făcut rău, iar soţia lui ar fi chemat salvarea. Victima a decedat la spital în 4 octombrie”, a declarat procurorul.
 
Iniţial, cazul a fost în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti, iar ulterior cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, încadrarea juridică fiind schimbată din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte, în condiţiile în care raportul medico-legal care a relevat atât urmările imediate şi specifice unei agresiuni, cât şi problemele medicale ale victimei (ar fi suferit de un anevrism), legiştii stabilind că decesul s-a produs din cauza unei leziuni fine pe aortă care nu a fost relevată de CT şi că între agresiune şi deces există raport de cauzalitate. Agresorul a fost reţinut şi ulterior arestat.