MENIU

HOROSCOP. Mercur intră în intensul Scorpion - 3 ZODII se confruntă cu trecutul

HOROSCOP duminică 13 octombrie 2024. Foto/Profimedia

Pe 13 octombrie 2024, Mercur intră în Scorpion. Scopul lui Mercur în Scorpion? Concentrare intensă și o determinare necruțătoare pentru a descoperi adevărurile ascunse. 

Această nu este o perioadă pentru discuții superficiale sau întâlniri de conveniență. Acest tranzit este excelent pentru conversații sincere (cu noi înșine și cu ceilalți), terapie și examinarea rădăcinilor tiparelor noastre de gândire.Aceste trei săptămâni ne invită pe toți să ne exprimăm adevărul, să spunem ceea ce gândim și să fim sinceri în ceea ce spunem.

Mercur în Vărsător oferă posibilitatea de a reflectă asupra trecutului și de a-ți exprimă adevărul interior. Fiecare semn va beneficia de aceste energii în mod unic, fie că este vorba despre noi începuturi, evoluție personală sau oportunități profesionale.

Gemeni

Când spui adevărul tău, dragă Gemeni, creezi cot la cot cu universul. Ai fost într-o călătorie pentru a începe să crezi mai mult în tine și în timp ce încă vezi mai multe posibilități sau chiar direcții de urmat în viața ta, este, de asemenea, mai clar care este destinat pentru tine. Ia această nouă claritate și permite-to să începi să îți spui adevărul odată ce Mercur se va muta în Scorpion duminică, 13 octombrie. Deși acest lucru te va ajuta să creezi mai multă bucurie și chiar iubire, aplicarea acestei energii în toate aspectele vieții voastre este esențială.

Recunoaște că te aliniezi, de asemenea, cu scopul sufletului tău, onorând ceea ce ai nevoie pentru a simți că viața ta reflectă adevărul vostru interior. Și dacă te simți nesigur, acel eveniment este un adevăr care trebuie exprimat. Nu trebuie să închei adevărul pentru a fi acceptabil pentru ceilalți, ci, în schimb, realizează că orice simți sau gândești face parte din planul divin pentru viața ta.

Vărsător

Nu este nimic de care să te bucuri mai mult decât să poți păși în procesul de transformare, știind că succesul este deja al tău, dragă Vărsător. În timp ce Venus a trecut deja prin casa ta carierei, odată ce Mercur se va muta în Scorpion duminică, 13 octombrie, vei fi în poziția de a primi oferte interesante. S-ar putea chiar să decizi să explorezi o nouă oportunitate în altă parte. Scorpionul domnește asupra carierei tale, a sentimentului de recunoaștere și a succesului, ceea ce înseamnă, de asemenea, că poți lua o cale unică spre vârf decât alții pentru că mereu cauți să evoluezi.

Dacă nu accepți niciodată nimic ca fiind suficient de bun, te pui în situația de a-ți îndeplini toate visele. În timp ce simți de ceva vreme această oportunitate, acum poți zâmbi cu încredere, având credința că este din nou timpul să evoluezi pentru a primi succesul care ți-a fost întotdeauna destinat.

Pești

Încearcă să ai încredere că tot ce îți vine în cale este o oportunitate pe care trebuie să o profiti, Pești. Ai lucrat de mult timp pentru a transforma un vis în realitate și, în sfârșit, simți că ți-ai manifestat scopul divin. Deși au existat momente care te-au făcut să te întrebi dacă se va întâmpla vreodată, în curând vei realiza că viața la care ai visat a fost mult mai apropiată decât ai crezut cândva. Pe măsură ce Mercur intră în Scorpion duminică, 13 octombrie, alăturându-se lui Venus, vei avea două planete în casa ta a norocului, a abundenței și a noilor începuturi.

În timp ce Venus te-a ajutat să înțelegi ceea ce iubești și ce este cel mai important pentru tine, Mercur te va ajuta să aducă noi oferte pentru a-ți ridica viața la următorul nivel. Acest lucru va fi legat de cariera, finanțele sau chiar aspectele călătoriei, dar se poate întâmpla în moduri neașteptate. Dar trebuie doar să te asiguri că te angajezi să spui da, știind că acesta este timpul tău să strălucești și că ești gata să apuci tot ceea ce ai muncit din greu.