MENIU

Inundații Buzău. Mai multe case au fost afectate de viitură, o persoană s-a salvat la timp din mașina cuprinsă de puhoiul de ape

Mai multe case inundate în Buzău. Foto/ISU

Trei locuințe din municipiul Buzău și una din comuna Țintești au fost inundate în urma precipitațiilor înregistrate luni, 7 octombrie. De asemenea, o persoană s-a autoevacuat după ce a fost surprinsă de ape într-un autoturism.

Patru locuinţe au fost inundate, iar o persoană s-a autoevacuat după ce a fost surprinsă de ape într-un autoturism, în urma precipitaţiilor înregistrate luni dimineaţă, 7 octombrie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Potrivit sursei citate, mai multe echipaje au fost solicitate să intervină în jurul orei 7,00 în municipiul Buzău şi în localităţile limitrofe.

"Trei locuinţe inundate în municipiul Buzău - intervine Detaşamentul Buzău, o societate comercială inundată - intervine Detaşamentul Buzău.

Alte situaţii cunoscute: o locuinţă inundată în comuna Ţinteşti - acţionează SVSU, salvare persoană din auto inundat în municipiul Buzău, pod Bariera Brăilei (a ignorat recomandările echipei de la Compania de Apă) - persoana s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor", a precizat ISU Buzău.

Pe raza municipiului Buzău acţionează două echipaje de pompieri şi două echipe de la Compania de Apă.

 

Mai multe articole despre:
inundatii buzau masini inundata buzau ploi buzau