MENIU

Diana Șoșoacă, reacție dură după anularea candidaturii. Decizie definitivă: NU poate candida la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă, reacție dură după anularea candidaturii. Decizie definitivă: NU poate candida la alegerile prezidențiale

Decizie definitivă pentru Diana Șoșoacă! Biroul Electoral i-a respins candidatura eurodeputatei pe motiv de incompatibilitate. Șefa SOS România a recționat pe pagina sa de Facebook, unde a acuzat că ar fi vorba de un blat politic.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins definitiv candidatura eurodeputatei Diana Iovanovici-Șoșoacă, lidera partidului SOS România, pentru alegerile prezidențiale, invocând incompatibilitatea acesteia cu funcția deținută. Decizia a fost adoptată în urma voturilor din partea reprezentanților AUR, PSD și UDMR, care au susținut excluderea candidaturii sale.

În urma acestei hotărâri, Diana Șoșoacă a reacționat dur pe pagina sa de Facebook, acuzând o conspirație politică orchestrată de aceste formațiuni politice. Aceasta a transmis un mesaj vehement la adresa celor care i-au blocat candidatura: „Biroul Electoral Central, AUR, PSD ȘI UDMR au votat împotriva candidaturii Dianei Ivanovici-Șoșoacă! Acum înțelegeți că AUR = PSD = UDMR? Simion + Ciolacu + Hunor! USR ȘI PNL JOACĂ TEATRU! VOTURILE SUVERANIȘTILOR S.O.S. NU MERG LA SISTEM! LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT!”.

Șoșoacă a susținut în repetate rânduri că blocarea candidaturii sale reprezintă o încercare de marginalizare a formațiunilor politice care promovează valorile suveraniste și se opun „sistemului”.

Ce conține CONTESTAȚIA depusă la BEC împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la prezidențiale. DOCUMENTUL integral: ce a scos-o din cursă? - EXCLUSIV

Mai multe articole despre:
diana sosoaca alegeri prezidentiale