MENIU

Geoană avertizează: Vor încerca să fraudeze alegerile. Nu au limite!

Mircea Geoană / Foto: Inquam Photos

Mircea Geoană se teme că îi vor fi furate voturile! La lansarea planului său de țară, fostul adjunct de la NATO a făcut apel la oameni să iasă la vot și s-a victimizat, vorbind din nou despre o presupusă „campanie de defăimare”. La fel a catalogat Mircea Geoană și dezvăluirile potrivit cărora unul dintre oamenii săi de campanie ar fi avut legături cu oligarhii ruși. 

"Vor încerca să fraudeze alegerile, de ieri mi-am dat seama că nu au niciun fel de limită. Vă rog să veniţi în număr mare la vot! Vă rog să veniţi alături de noi, observatori în secţiile de vot, nu ne lasă în secţiile de vot pentru că le e teamă de noi, de independenţi. Vreau să vă rog să ne mobilizăm. Vreau să vă rog să fie cea mai mare participare la alegerile prezidenţiale din ultimii 35 de ani.

Campania de defăimare împotriva mea şi a noastră nu va înceta. Folosirea instrumentelor, banilor imenşi pentru propagandă şi linşaj mediatic va continua. Vor încerca să ne demonizeze şi să ne descurajeze", a declarat Geoană. 

Mircea Geoană consideră decizia CCR de a elimina din cursa pentru prezidențiale un candidat, ca având efecte antidemocratice

Mai multe articole despre:
geoana mircea geoana frauda alegeri