MENIU

Ce semnificație a avut buchetul de mireasă al Monicăi Bîrlădeanu. Mesajul subliminal transmis de vedetă | FOTO

Ce semnificație a avut buchetul de mireasă al Monicăi Bîrlădeanu. Scopul pentru care a ales calele. Ce semnificație deosebită au aceste flori.

Ce semnificație a avut buchetul de flori al Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei în weekendul trecut, când s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță, ajuns și el un personaj cunoscut, în ultimii ani.

La fericitul eveniment au participat numeroase vedete și persoane publice, iar mireasa a strălucit, pur și simplu în cele două ținute pe care le-a purtat. 

Nunta anului, așa cum a fost catalogată în presă a atras cu siguranță toate privirile, datorită notorietății celor doi miri. Atât ținutele, cât și invitații au fost minuțios analizați, însă, nu multă lume a acordat o atenție specială buchetului ales de mireasă, care a fost format din cale albe. Cu toate că a fost un accesoriu de bază, foarte fin și delicat, pe măsura ținutei, acest buchet are o semnificație și un simbolism aparte.


Alegerea acestei flori nu a fost întâmplătoare, având o simbolistică aparte. Calele sunt flori asociate cu puritatea, eleganța și forța interioară.

Deși în trecut erau evitate la nunți din cauza unei superstiții potrivit căreia aduceau ghinion în căsnicie, astăzi, calele au devenit o alegere populară printre miresele care își doresc să transmită un mesaj de încredere și rafinament. Prin alegerea acestui tip de floare, Monica Bîrlădeanu a transmis subliminal un mesaj legat de caracterul său puternic și originalitatea de care dă dovadă vedeta.

Imagini de la nunta anului. Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu șeful vaccinărilor din pandemie, medicul Valeriu Gheorghiță

 

Mai multe articole despre:
Monica Bîrlădeanu nunta showbiz vedete