MENIU

Statul Paralel, implicat în dosarul Microsoft! Anchetele explozive în care a intervenit gruparea coldistă

Statul Paralel, implicat în dosarul Microsoft! Anchetele explozive în care a intervenit gruparea coldistă

Apar noi dezvăluiri șocante din dosarele grele în care ar fi intervenit rețeaua coldistă. Conform unor surse, Dinu Pescariu și Claudiu Florică, implicați în dosarul Microsoft, ar fi apelat la binomul Coldea-Dumbravă pentru a scăpa de problemele din justiție. Cei doi au fost reprezentați de avocatul Rareș Dan.

Apar noi dezvăluiri exclusive despre implicarea statului Paralel în cele mai importante dosare din domeniul justiției și vorbim despre dezvăluiri care apar din dosarul licențelor Microsoft, conform unor surse.

Claudiu Florică și Dinu Pescariu ar fi fost optimizați tot pe această axă a Statului Paralel. Mai mult decât atât, aceștia au fost reprezentați în instanță de către avocatul Rareș Dan, care are și acesta o implicare enormă în megadosarul destructurării Statului Paralel, ce se află în aceste momente pe masa procurorilor DNA. Vorbim despre un prejudiciu de milioane, de peste 657 de milioane de euro, iar avocatul a reușit să obțină pentru cei doi clienți ai săi clemanți din partea judecătorilor, astfel că nu au executat nici măcar o zi din pedapsă și nici măcar nu au achitat prejudiciul de milioane de euro.

Implicit și Elena Udrea a adus o precizare legată de inculpații din cadrul acestui dosar. Ea a spus că „Florica și Pescariu au fost inițiatorii unui grup infracțional organizat. Cine a fost ca țintă în dosarul Microsoft a fost clar Dorin Cocoș”. Implicit și Florian Coldea au avut o implicare majoră în cadrul acestui dosar, spun sursele noastre.

 

Mai multe articole despre:
statul paralel coldea