MENIU

Franţa - România. E incredibil CUM ARATA stadionul înainte de meci. Ce este în locul gazonului

Stadionul la Franţa - România

Imagine senzaţională creată de organizatorii ceremoniei de deschidere a campionatului european: stadionul Stade de France s-a transformat într-o imensă grădină. VEZI FOTO

Terenul pe care România şi Franţa deschid EURO 2016 s-a transformat într-o grădină imensă, plină de dansatori şi acrobaţi. Spectacolul este uluitor, iar publicul în extaz.

O surpriză a fost un turn Eiffel de dimensiuni mari care s-a înălţat din centrul terenului în momentul interpretării imnului turneului.

Ceremonia de deschidere a turneului final al Campionatului European de fotbal a început la ora 21:15, pe Stade de France din Saint-Denis, înaintea partidei Franţa - România, tema festivităţii fiind Bienvenue en France!

Ceremonia a durat între 20 şi 30 de minute şi principala sa atracţie va fi interpretarea melodiei turneului, This One's For You, de către DJ-ul David Guetta.

Francezii le-au urat bun venit iubitorilor fotbalului, la deschiderea celei de-a 15-a ediţii a Campionatului European, cu un carusel plin de culoare şi dinamism pe Stade de France, momentul culminant fiind interpretarea imnului turneului final de către celebrul David Guetta şi tânăra suedeză Zara Larsson.

Sub privirile celor 80.000 de spectatori din tribune, printre care s-au numărat şi personalităţi ca preşedintele francez Francois Hollande şi premierul român Dacian Cioloş, spectacolul a început cu o invitaţie într-o grădină franceză în mijlocul căreia se afla un carusel.

Peste 600 de voluntari, dintre care 150 de dansatori de cancan, vor pune în scenă un spectacol în care vor fi trecute în revistă momente din istoria şi cultura Franţei.

România este pentru prima dată în istorie participantă la un meci de deschidere al unei competiţii majore de fotbal, Cupa Mondială sau Campionat European.

Mai multe articole despre:
null