MENIU

Echipajul unei ambulanţe din Botoşani, atacat cu pietre de pacientul pe care îl salva

Din salvatori s-au transformat în victime! Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani a fost atacat, marţi, cu pietre de un bărbat care a considerat că aşa trebuie să le "mulţumească" celor care au venit să îi acorde îngrijiri medicale.

Scenele s-au petrecut în localitatea Orăşeni Vale. Cadrele medicale de la Ambulanţă au plecat ca de obicei în misiune cu gândul de a salva viaţa persoanei pentru care s-a făcut apelul la 112.

De această dată era vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani care în urma unui conflict cu un consătean s-a ales cu o plagă tăiată la cap, după ce a fost atacat cu o coasă. Ajuns la faţa locului, asistentul de pe Ambulanţă a încercat să îi acorde îngrijiri medicale bărbatului, dar în timp ce îi bandaja rana individul a devenit recalcitrant şi a luat mai multe pietre pe care le-a aruncat către echipajul de pe Ambulanţă, scrie ştiri.botoşani.ro

O cunoștință a încercat să îl liniștească, dar bărbatul a devenit și mai agitat.

Cadrele medicale s-au văzut nevoite să solicite ajutorul poliţiei. Scandalagiul a fost imobilizat de oamenii legii, iar mai apoi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri.

Mai multe articole despre:
ambulanţă pacient ambulanţă pacient