MENIU

Tragedii în lanț în România, în ziua echinocțiului de toamnă

Echinoctiu de toamna
Accidente de echinoctiu de toamna

Sâmbătă seara şi duminică dimineaţa au avut cel puţin 6 accidente rutiere soldate cu morţi. Poate fi vorba de un moment astral nefavorabil, sub impactul echinoctiului de toamna?

Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, duminică dimineaţa, într-un accident pe DN 2 E85, în zona localităţii băcăuane Gheorghe Doja, potrivit Centrului Infotrafic.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în decor şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, doi dintre pasageri murind şi un al treilea fiind rănit în urma impactului.

Echinoctiu de toamna cu multe accidente. Este al doilea accident grav care s-a petrecut pe DN 2 E85 în cursul dimineţii de duminică, primul având loc la intrarea în localitatea Goleşti, din judeţul Vrancea.

O tânără de 27 de ani a murit după ce, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autocamion, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Conform ISU Vrancea, în urma accidentului au rezultat patru victime, două încarcerate şi două neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, iar cea de-a doua a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism de bazin. Alte două victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ.

Echinoctiu de toamna cu multe accidente. Un grav accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, s-a produs duminică pe DN 67 Motru - Târgu Jiu.

Potrivit Poliţiei Române, accidentul s-a produs, în zona localităţii Ciuperceni din judeţul Gorj, pe fondul neatenţiei la volan, conducătorul unui autoturism lovind din spate o căruţă tractată de un tractor.

În urma impactului, căruţaşul a decedat, iar conducătorul tractorului a suferit leziuni grave.

Echinoctiu de toamna cu multe accidente. Motociclist mort într-un teribil accident, în Bistriţa-Năsăud. Tânărul de 20 de ani a căzut într-o râpă de 7 metri, sâmbătă noapte.

Sfârșit cumplit pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Dumitrița, județul Bistrița-Năsăud. Acesta a căzut cu motocicleta într-o râpă de 7 de metri şi a fost găsit după aproape o oră de fratele său. Potrivit polițiștilor, dacă purta cască de protecție, acesta ar fi putut supraviețui.

Echinoctiu de toamna cu multe accidente. O persoană a murit, sâmbătă, în urma unui accident produs pe autostrada A2, circulaţia fiind blocată pe o bandă, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, fiind proiectat în afara vehiculului, impact în urma căruia a decedat.

Tot în seara de sâmbătă doi copii și părinții lor au căzut în gol cu mașina într-o râpă adâncă de șapte metri. S-a întâmplat pe Transrarău. În urma accidentului, femeia de 61 de ani a rămas încarcerată. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Accident grav pe DN13 în apropiere de Rupea. Un om a murit, iar altul este în stare gravă la spital după ce un TIR cu oi s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau.

Accidentul a avut loc, între Rupea şi Fişer, judeţul Braşov. Potrivit polițiștilor, un atocamion încărcat cu oi a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat peste autoturism. O femeie aflată pe bancheta din spate a mașinii a murit pe loc. A fost nevoie de trei echipaje de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiare. La fața locului au ajuns și trei echipaje SMURD și două autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă. Cea de-a doua victimă este conștientă, dar prezintă traumatism abdominal şi de coloană cervicală.

 

Mai multe articole despre:
accident