MENIU

Doliu la Hollywood. A murit Paul Reubens, cunoscut pentru rolurile sale ca Pee-Wee Herman

Doliu la Hollywood. A murit Paul Reubens

Actorul Paul Reubens, care a devenit faimos în anii 1980 ca vedeta TV pentru copii Pee-wee Herman, a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă lungă cu cancerul, a anunțat luni echipa sa.

„Aseară ne-am luat rămas bun de la Paul Reubens, un actor, comedian, scriitor și producător american emblematic, al cărui personaj iubit Pee-Wee Herman a încântat generații de copii și adulți cu pozitivitatea, capriciul și credința sa în importanța bunătății”, a scris echipa actorului într-o postare pe Facebook.

Vestea a venit ca o mare surpriză pentru fanii săi, care nu știau de condiția medicală a actorului. Reubens a lăsat o declarație echipei sale pentru a o împărtăși publicului după moartea sa.

„Vă rog să acceptați scuzele mele pentru că nu am făcut public cu ceea ce m-am confruntat în ultimii șase ani”, a scris el. „Întotdeauna am simțit o cantitate imensă de dragoste și respect din partea prietenilor, fanilor și susținătorilor mei. V-am iubit atât de mult pe toți și mi-a plăcut să fac artă pentru voi.”

Kevin Spacey a scăpat de închisoare. Tribunalul l-a declarat nevinovat pentru acuzațiile de agresiune sexuală aduse de patru bărbați

Paul Reubens a ajuns faimos pentru interpretarea lui Pee Wee Herman, bărbatul-copil sarcastic, dar bun, cu un papion roșu și întotdeauna zâmbitor, care a adunat mulți oameni în fața ecranelor TV în anii '80 și începutul anilor '90, scrie NBC News.

Paul Reubens este un actor american, cel mai cunoscut pentru rolul său în Pee-Wee Herman Show, un spectacol de televiziune care a inspirat o serie TV de genul sitcom numită Pee-Wee's Playhouse și un spectacol de film numit Pee-Wee's Big Adventure (Aventura lui Pee-Wee).

Născut la 27 august 1952 în Peekskill, statul New York, Paul a crescut în Sarasota, Florida. Tatăl său era avocat și mama sa era casnică. Paul a urmat cursurile Ringling Bros. and Barnum & Bailey Clown College în anul 1973 și și-a făcut debutul ca actor pe Broadway. În 1980, Paul a creat Pee-Wee Herman Show, un spectacol de comedie care se concentra pe o figură excentrică și jucăușă numită Pee-Wee Herman. Acest show a fost un mare succes, iar Paul a ajuns să fie apreciat de publicul american. În 1985, Paul a jucat în filmul Pee-Wee's Big Adventure, care a devenit o capodoperă a genului comedie și i-a adus un succes masiv în cariera sa.

Cu toate acestea, cariera sa a deraiat în 1991, când a fost arestat și condamnat pentru indecență publică după ce a fost prins masturbându-se în timp ce se afla într-un cinema din Sarasota, Florida, care proiecta un film pentru adulți. Acest incident a avut o mare influență negativă asupra carierei sale, iar imaginea sa publică a fost grav afectată.

În anii următori Paul a fost capabil să-și revină și să-și reia cariera în teatru și film. A continuat să lucreze ca actor și producător în Hollywood și a jucat în mai multe filme, inclusiv Buffy the Vampire Slayer și Blow. De asemenea, a jucat în filmul Pee-Wee's Playhouse Christmas Special. 

Vila lui Alexandru Arșinel de pe litoral continuă să atragă turiști - Cât costă cazarea

Mai multe articole despre:
actor paul reubens pee-wee herman hollywood