MENIU

Director de liceu din Oradea, săltat de polițiști chiar din școală! Ar fi venit beat la muncă și ar fi fost agresiv cu o angajată

Profesorul ar mai fi fost reclamat că vine băut la școală

Directorul unui liceu tehnologic din Oradea a fost ridicat de polițiști chiar din școală, după ce o angajată a instituției l-a reclamat că s-a dus beat la serviciu, a înjurat-o și a încercat să o lovească. În replică, cel vizat a afirmat că reclamațiile ”depășesc imaginația”, potrivit Realitatea Plus. 

Oamenii legii s-au sesizat după ce o angajată a Liceului Tehnologic Constantin Brâncuși din Oradea, încadrată ca personal nedidactic, a sunat la 112, reclamând că directorul este beat, îi adresează injurii și chiar ar fi încercat să o lovească, scrie e-Bihoreanul.

Potrivit surselor consultate de publicație, un echipaj de Poliție s-a dus în școală și, inițial, directorul ar fi acceptat să fie testat cu etilotestul. Ulterior, însă, a refuzat, așa că a fost dus la Poliție pentru audieri. Când a ieșit de la secția de poliție, bărbatul a susținut că a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Inspectorul școlar general al județului Bihor a declarat că nu a fost încă anunțat de această situație.

Sursele BIHOREANULUI spun că nu este pentru prima oară când directorul liceului tehnologic este acuzat că merge beat la serviciu. În urma unei asemenea sesizări, Inspectoratul Școlar ar fi făcut un control în liceu, în urmă cu câteva luni, dar fără să se confirme că directorul are probleme cu alcoolul.

Mai multe articole despre:
director liceu beat oradea arestat politie