MENIU

EXCLUSIV Culisele Statului Paralel: SRI, răspuns oficial privind relația cu Elena Lasconi!

EXCLUSIV Culisele Statului Paralel: SRI, răspuns oficial privind relația cu Elena Lasconi!

Serviciul Român de Informații (SRI) a răspuns oficial solicitării adresate de echipa emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea Plus, cu privire la presupusa colaborare a Elenei Valerica Lasconi cu instituția și achiziționarea unui imobil în perioada 2001-2002. Într-o declarație transmisă pe adresa de email a redacției Realitatea PLUS, SRI a infirmat categoric orice legătură între Lasconi și instituție.

Conform Biroului de Presă al SRI, Elena Lasconi, actual președinte al USR, nu a fost niciodată angajată și nu a colaborat în niciun fel cu Serviciul Român de Informații. De asemenea, SRI a precizat că nu a avut nicio implicare în obținerea sau facilitarea achiziționării unui apartament pe șoseaua Mihai Bravu, din București.

„Doamna Elena Valerica Lasconi nu a avut calitatea de angajat şi nu a colaborat cu Serviciul Român de Informaţii şi, pe cale de consecință, nu a beneficiat de niciun imobil din fondul locativ al instituției noastre”, se arată în răspunsul oficial al SRI. De asemenea, Serviciul Român de Informații a subliniat că nu are nicio legătură cu modalitatea prin care Lasconi a obținut dreptul de proprietate asupra apartamentului menționat, precum și cu suma plătită pentru achiziție.

Solicitarea Realitatea Plus vine în contextul emisiunii "Culisele Statului Paralel", în care s-a ridicat problema unor posibile legături între Lasconi și SRI, în timpul mandatului fostului director Radu Timofte, și în legătură cu obținerea unui apartament în București. 

Mai multe articole despre:
culisele statului paralel lasconi sri