MENIU

Continental oferă angajaţilor prime de 900 Euro

Continental oferă angajaţilor săi din întreaga lume participarea la profitul companiei. Pentru anul financiar 2013, compania distribuie angajaţilor o sumă record în valoare de aproximativ 120 de milioane de euro, scrie informatiiauto.ro.

În anul precedent, această sumă s-a ridicat la aproximativ 100 de milioane de euro.

„Angajaţii noştri au zilnic, prin activitatea lor dedicată, o contribuţie semnificativă la crearea cu succes şi durabilă a valorii companiei noastre. Acesta este lucrul pe care dorim să îl recompensăm. Acest mod de participare la profit indică solidaritatea noastră dincolo de graniţe și de limitele departamentale. În mod diferit faţă de alte companii, Continental oferă angajatelor şi angajaţilor din întreaga lume participarea la profitul companiei, din Shanghai, China până în Guarulhos, Brazilia, din Göteborg, Suedia până în Port Elizabeth, Africa de Sud”, a declarat directorul de personal de la Continental, Elke Strathmann.

Motivul de bază al programului de participare la profit este crearea valorii companiei. Cuantumul bonusului anual depinde de valoarea care a fost obţinută în anul financiar precedent. Modalităţile diferă în funcţie de ţară, avându-se în vedere prevederile legale şi puterea de cumpărare la nivel local. Pe baza acestui regulament, se acordă o sumă de 895 euro, respectiv 448 euro pe angajat. Aceste sume vor fi suplimentate de către conducere până la 950, respectiv 475 euro. Această suplimentare a sumei calculate este voluntară şi nu implică pretenţii viitoare.