MENIU

Cererea de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, amânată cu 2 săptămâni

Mario Iorgulescu

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat pentru 3 martie judecarea cererii procurorilor de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu.

Judecarea cererii procurorilor de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu a fost amânată pentru 3 martie, de către Magistrații Tribunalului București.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au anunțat într-un comunicat că la data de 17.02.2020 au sesizat Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Procurorii cer arestarea în lipsă. Mario Iorgulescu se află, în prezent, la o clinică din Italia.

Reamintim că Mario Iorgulescu a provocat, pe 8 septembrie 2019, un grav accident de circulaţie pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Fiul preşedintelui LPF se afla la volanul unui bolid când a intrat cu 250 km/h în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului, într-o maşină condusă de un alt bărbat, tată a doi copii, care a murit pe loc. Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi consumase droguri, au relevat analizele efectuate.