MENIU

Ce culoare îți poartă noroc, conform astrologilor. Cum să te îmbraci ca să atragi toate privirile

Ce culoare îți poartă noroc, conform astrologilor. Cum să te îmbraci ca să atragi toate privirile și să strălucești în ochii celorlalți.

Horoscopul culorilor dezvăluie trăsăturile de personalitate ale nativilor în funcție de data de naștere. Află ce culoare corespunde zilei tale de naștere și vezi ce spune aceasta despre personalitatea ta.

Horoscopul culorilor

Identifică culoarea care corespunde zilei tale de naștere și află ce spune aceasta despre personalitatea ta.

Roșu (23 decembrie  - 1 ianuarie, 25 iunie - 4 iulie)

Dacă ești născut în această perioadă, horoscopul culorilor spune că ești o persoană drăguță și iubitoare. Ești, de asemenea, o persoană pretențioasă și mereu îndrăgostită și veselă.

Portocaliu (2  - 11 ianuarie, 5  - 14 iulie)

Ești o persoană foarte responsabilă și știi foarte bine cum să tratezi fiecare om în parte. Ai tot timpul câte un țel de atins, ești o persoană foarte competitivă. Când vine vorba despre prieteni, îți este foarte greu să ai încredere în cineva, dar odată ce ai întâlnit persoana potrivită, îți va câștiga încrederea pe viață.

Galben (12  - 24 ianuarie, 15  - 25 iulie)

Dacă te-ai născut în acest interval ești o persoană foarte drăguță, inocentă și de încredere. De obicei, tu ești liderul în relații. Iei decizii foarte bune și faci lucrul potrivit la momentul potrivit. Ești un visător și crezi în relația perfectă.

Roz (25 ianuarie - 3 februarie, 26 iulie - 4 august)

Ești tipul de persoană care încearcă să fie mereu cea mai bună în toate. Îți place să-i ajuți pe cei din jur, fiind o persoană protectivă și grijulie, însă ești foarte greu de mulțumit. Uneori gândești negativ și ești mereu în căutarea unei relații romantice.

Albastru (4  - 8 februarie, 1 - 14 mai, 5  - 13 august)

Ai o stimă de sine destul de scăzută și ești un mofturos, spune horoscopul culorilor. Ai simț artistic și îți place să te îndrăgostești, însă alegi cu mintea nu cu inima.

4 zodii care vor fi de neoprit până la sfârșitul lunii octombrie. Te numeri printre ele?

Horoscopul culorilor - Verde (9  - 18 februarie, 14  - 23 august)

Nu ești deloc o persoană timidă și te descurci bine în orice anturaj. Uneori ești cam impulsiv și îi poți răni pe cei din jur, folosind cuvinte nepotrivite. Îți place să fii iubit și adorat de persoana iubită și ești dispus să aștepți oricât, pentru a întâlni persoana potrivită.

Maro (19 - 29 februarie, 24 august - 2 septembrie, 12 - 21 decembrie)

Ești o persoană foarte activă, un adevărat sportiv. Este dificil pentru ceilalți să țină pasul cu tine și, mai ales, să se îndrăgostească de tine, deși tu ești genul de om care se îndrăgostește ușor. Odată ce ai aflat că nu poți obține un lucru, renunți de îndată și îți canalizezi atenția spre altceva.

Transparent (1 - 10 martie, 3 - 12 septembrie)

Îți schimbi sentimentele foarte ușor și din senin. Ești sincer, dar și destul de credul. Îți este greu să găsești dragostea adevărată și poți întâmpina dezamăgiri în dragoste.

Citește continuarea pe Almanah Online

 

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie culoarea zodiilor zodii