MENIU

Statul Paralel lovește din nou. Cătălin Hideg, declarații explozive legate de presiuni uriașe asupra Justiției: se încearcă o "optimizare" mascată!

Statul Paralel lovește din nou. Presiuni uriașe asupra Justiției: se încearcă o

Denunțătorul generalilor se prezintă astăzi în fața instanței în urma plângerilor formulate de statul paralel! Avocatul Doru Trăilă a demarat executare silită față de compania Sanimed și față de denunțător. Răspunsul judecătorilor este unul crucial, întrucât afacerea Sanimed poate intra în colaps pentru a plăti sumele cerute de partea adversă.

Este saptamana cruciala pentru denuntartorul generalilor Catalin Hideg, care se prezinta astazi in fata magistratilor de la Tribunalul Giurgiu. 

Atat compania Sanimed, cat si Catalin Hideg au fost executati silit de catre Statul Paralel intrucat in continuare se cer sumele uriase in urma contractelor de asistenta judiciara.

Astazi, raspunsul judecatorilor de la Tribunalul Giurgiu este unul crucial. Afacerea Sanimed poate intra in colaps daca nu va primi un raspuns favorabil. 

"Astazi incercam sa anulam titlul executoriu care e lovit de nulitate aboluta. Contractul de asistenta juridica incheiat cu Casa de Avocatura Traila are la baza o intelegere clar ilicita si dovedita, care reprezinta obiectul unor fapte de coruptie, care sunt instrumentate de DNA, structura centrala", a declarat Catalin Hideg pentru Realitatea PLUS. 

Intrebat ce sperante are pentru ziua de astazi, Hideg a raspuns: "Daca aceste persoane vor reusi sa blocheze iar conturile companiei, viitorul nostru, al angajatilor nostri e absolut paralizat. Practic, comapnia isi va inchide portie". 

Intrebat daca crede ca se mai pune presiune asupra actului de justitie si in prezent, denuntatorul generalilor a raspuns afirmativ. 

"Dupa cum se vede si dupa ce s-a intamplat in ultima perioada cu alegerile prezidentiale, eu cred ca da. 100%. Sunt convins ca si in cazul meu lucrurile nu sunt foarte simple. Sunt convins ca au o mare dorinta de razbunare si ca vor face tot ce le va sta in putinta sa ia acei bani pentru ca, de fapt, isi doresc inchiderea companiei Sanimed", a afirmat afaceristul.

Reamintim ca atat compania Sanimed, cat si Hideg au fost executati silit de catre avocatul Statului Paralel Doru Traila. Acesta incearca recuperearea sumei de 600.000 de euro din contractul de asistenta judiciara, respectiv de optimizare judiciara. Vorbim, mai exact, despre o optimizare mascata.

Dosarul "optimizărilor". Eugen Ghivu, avocatul care reprezintă Societatea Doru Trăilă și Asociații, RĂSPUNSURI HALUCINANTE la întrebările Realitatea PLUS: E o PROSTIE. Nu are sens sa discutăm

E un contract cu clauza ilicita, iar la dosar nici macar nu s-au depus facturile care sa ateste presatrea acestor servicii. 

Inclusiv Florian Coldea a adepus o plangere impotriva lui Catalin Hideg.