MENIU

Florin Piersic este încă în recuperare. Mesaj dintr-o clinică din Ungaria: „Nu știu dacă mă întorc pe scenă”

Florin Piersic este încă în recuperare. Mesaj dintr-o clinică din Ungaria: „Nu știu dacă mă întorc pe scenă”

Florin Piersic a revenit cu un nou mesaj emoționant, după marea cumpănă din viața lui. Marele actor a dezvăluit că în aceste momente se află la o clinică de recuperare din Ungaria și că starea lui este mult mai bună. Florin Piersic spune, însă, că nu știe dacă se va mai întoarce pe scenă, după ce a suferit trei intervenții chirurgicale, două la genunchi și una la inimă. 

Îndrăgitul actor Florin Piersic, care la vârsta de 88 de ani a trecut printr-o încercare grea, după ce în luna mai a avut o serie de complicații medicale pornite de la o infecție la genunchi, se află tot în proces de recuperare, dar declară că se simte bine, chiar din stațiunea maghiară Hajdúszoboszló, unde a înregistrat un mesaj video emoționant către publicul său din România. „Sunt fericit pentru că sunt cu dumneavoastră și pentru că sunt mai bine decât cum am fost”, a spus pentru Kanal D.

„Nu știu, deci, să vă răspund dacă o să mă întorc (pe scenă - n.r.) pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez”, a spus Piersic, în stilul său autoironic și savuros, prin care a ținut să demonstreze, încă o dată, că are spiritul, mintea și memoria vii.

„Așa mi-a fost mie scris, am avut pe cineva, undeva... Sora mea, care mă iubea grozav... Sau părinții, pe care aș dori atât de mult să-i am alături de mine...”, a spus Florin Piersic, precizând că cea care îi stă la propriu alături, inclusiv la Hajdúszoboszló, este soția sa „unguroaică” Anna Piersic, despre care a subliniat că îi poartă numele, deși mulți încă îi zic după numele de dinainte, Török.

Maestrul a spus, în finalul înregistrării, în lacrimi, că abia așteaptă să se întoarcă acasă, în România. „Îmi vine să plâng! Aici (în România – n.r.) e țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc. Sunt, rămân și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră, actorul dumneavoastră, omul dumneavoastră, cel care v-a iubit și vă iubește, în primul rând pentru faptul că am simțit că doriți să mai trăiesc...”.

Mai multe articole despre:
florin piersic recuperare