MENIU

George Simion a pregătit MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului! Atac la Elena Lasconi

George Simion a pregătit MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului! Atac la Elena Lasconi

George Simion intervine în scandalul momentului cu un anunț de ultimă oră. Liderul AUR a pregătit textul de moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Simion a atacat-o pe contracandidata sa Elena Lasconi, care a spus că vrea acelați lucru. De asemenea, George Simion a transmis că sistemul se pregăteste să atace partidul AUR, iar tentativa de puci a eșuat. 

Tentativa de puci a eșuat. Nimeni nu mă va opri din cursa către Cotroceni. Am aici textul moțiunii de cenzură. Doamna Elena Lasconi nu este parlamentar, nu cunoaște încă, poate soțul nu a învățat-o procedurile parlamentare, dar ai nevoie de un text și ai nevoie de semnături. Noi avem semnăturile, le punem aici pe masă, punem și textul și oricine dorește punem și textul și semnăturile la dispoziție. Nu ne cramponăm în vreun fel de text.

Vrem ca acest guvern iohanist care reinstaurează dictatura, care încalcă legile electorale, care pune pumnul în gura opoziției să plece acasă și pune la alegeri să avem un guvern interimar care să aibă un singur scop, o singură menire, să asigure buna desfășurarea alegerilor și să nu mai încalce Constituția cum au făcut-o pe 9 iunie. Nu putem avea alegeri corecte atâta timp cât sunt organizate de acest guvern PSD-PNL și de Klaus Werner Iohannis care în loc să fie un garant al respectării Constituției, încalcă Constituția.

Ne așteptăm pentru următoarele 46 de zile, cât au mai rămas până la primul tur al alegerilor prezidențiale, să fim în continuare atacați denigrați, ne așteptăm să apară în spațiu public clipuri audio și video falsificate și la sediile partidului nostru să apară descinderi, precum și la locuințele noastre. Repet, sunt chestiuni care s-au întâmplat ieri la o anumită unitate a parchetului”, a declarat George Simion, miercuri.

George Simion, amenințat: „Tentativa de puci a eșuat. Nimeni nu mă va opri din cursa către Cotroceni”

 

Mai multe articole despre:
simion lasconi guvern