MENIU

Un avion s-a prăbușit între Râșnov și Tohan - Pilotul a murit după ce echipajul medical a încercat să-l resusciteze

Avion ultrausor prabusit
Avion ultrausor prabusit

Un aparat de zbor s-ar fi prăbușit între localitățile Râșnov și Tohan. Este vorba de un avionultraușor în care se afla doar pilotul. E vorba de un bărbat în vârstă de 66 de ani care a fost declarat decedat după ce echipajul medical a încercat minute bune să îl resusciteze.

UPDATE, anunț oficial IPJ: "Cu puțin timp în urmă, Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată cu privire la faptul că un avion de mici dimensiuni, ultra ușor, s-ar fi prăbușit în apropierea DN 73, km 115 + 400, între localitățile Râșnov și Tohanu Nou, din județul Brașov. 

Din nefericire, pilotul, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Râșnov, ce se afla singur în avion, a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

UPDATE: Din păcate, pilotul în vârstă de 66 de ani a fost declarat decedat, anunță autoritățile.

Un aparat de zbor s-a prabușit între localitatile Râșnov și Tohan. La fata locului s-au deplasat elicopterul SMURD, un echipaj SMURD, o ambulanta SAJ, 2 autospeciale de stingere, 1 echipaj de descarcerare.

Misiunea este în dinamică, conform autorităților.

Un bărbat este în stare de inconștiență în urma accidentului. Salvatorii ajunși la fața locului aplică măsuri de resuscitare.

 

Mai multe articole despre:
avion prabusit rasnov