MENIU

Accident în fața Guvernului. Un polițist pe motocicletă a lovit un pieton pe trecere

Foto/Arhivă/Inquam

Un polițist pe motocicletă a lovit un om pe trecerea de pietoni, vineri după amiază, chiar în fața sediului guvernului din Piața Victoriei.

"Astăzi, în jurul orei 14:12, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în Piața Victoriei.

Din primele informații, un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a condus o motocicletă în Piața Victoriei dinspre bd. Lascăr Catargiu către bd. Aviatorilor, iar când a ajuns la intersecția cu str. Paris a surprins și accidentat un pieton.

În urma accidentul de circulație a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Motociclistul avea în funcțiune semnale speciale de avertizare luminoase și sonore

Motociclistul se deplasa în regim prioritar, având în funcțiune semnale speciale de avertizare luminoase și sonore.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatura din dotare, rezultatele indicate fiind 0 pentru alcool, respectiv negativ pentru substanțe psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație", precizează Brigada Rutieră.