MENIU

Accident grav pe Autostrada A3, în județul Mureș. Șoferul a murit pe loc

Șoferul a fost găsit mort între fiarele contorsionate. Foto/trafic24

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina s-a răsturnat peste parapetul de la ieşirea de pe autostradă, autovehiculul zdrobindu-se. Conducătorul a fost găsit fără suflare între fiarele contorsionate.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10.30, la kilometrul 4 + 500 de metri al autostrăzii A 3, pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii.
 
„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un singur autovehicul, condus din direcţia Târgu Mureş – Iernut, de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Mureş. În circumstanţe ce urmează a fi stabilitate cu exactitate din cercetări, acesta a intrat în coliziune cu un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieşire de pe autostradă”, informează oficialii Poliţiei judeţene Mureş.
 
Şoferul a fost scos din autovehicul de către echipajele de salvare. Bărbatul de 35 de ani era în stop cardio-respirator, echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare însă fără rezultat.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului, în cadrului unui dosar penal care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.
 
Mai multe articole despre:
accident a3 mures accident a3 sofer mort