Articolele din categoria POLITICĂ:

Gabriel Oprea, mesaj de ziua UNPR: “Politica trebuie să fie întotdeauna în interesul cetățeanului și al României”
Gabriel Oprea, mesaj de ziua UNPR: “Politica trebuie să fie întotdeauna în interesul cetățeanului și al României”
"Astăzi, Uniunea Națională pentru Progresul României împlinește 14 ani. La 1 mai 2010, lansam acest partid de patrioți, partid clădit în jurul interesului național și format în Parlamentul României. Pe noine-au unit interesul naţional, principiile comune şi convingerea că România are nevoie de stabilitate. De-a lungul timpului, prin modul nostru de a face politică, prin acțiunile noastre, am dovedit că ne iubim țară", a transmis, miercuri, generalul (r) Gabriel Oprea, liderul UNPR și al UMPMV.
Partidul Patrioților își retrage candidatul la Primăria Capitalei în favoarea Gabrielei Firea. Anunțul lui Marian Marinescu
Partidul Patrioților își retrage candidatul la Primăria Capitalei în favoarea Gabrielei Firea. Anunțul lui Marian Marinescu
Marian Marinescu, președintele organizației București a Partidului Patrioților, se retrage din cursa pentru primăria generală pentru a o susține pe Gabriela Firea. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Marinescu a declarat că realizările fostei primărițe cântăresc mai mult față de cele ale lui Nicușor Dan, despre care spune că nu a făcut decât să blocheze proiectele din oraș. Pe Piedone, Marinescu îl vede mai degrabă primar la Sectorul 5 decât la Capitală. 
Sebastian Burduja/ Facebook
Sebastian Burduja, mărturie emoționantă despre pierderea fetiței: "Au fost multe zile și nopți în care am dat vina pe Dumnezeu"
În urmă cu câțiva ani, candidatul la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a trecut printr-un moment cumplit după ce fetița sa în vârstă de doar 3 ani s-a stins din viață. Totul a avut loc în vara anului 2018, moment care a coincis și cu protestele din 10 august. Cu toate acestea, Burduja a fost în stradă, la manifestațiile din Piața Victoriei. 
SURSE: PSD și PNL, candidați separați la alegerile prezidențiale și parlamentare. Un ministru se pregătește să plece din Guvern
SURSE: PSD și PNL, candidați separați la alegerile prezidențiale și parlamentare. Un ministru se pregătește să plece din Guvern
Este bomba momentului pe scena politică! Coaliția dă semne că o ia pe drumuri separate în cursa pentru Palatul Cotroceni, după ce a recurs la această tactică pentru Capitală. Surse politice ne-au dezvăluit că se pregătesc liste separate inclusiv pentru Parlament, dar nu este exclusă nici ruperea Coaliției. Între timp, se pregătește și remanierea primului ministru din Guvernul condus de Marcel Ciolacu.
Caracatița lui Coldea și-a întins tentaculele până la Victor Ponta
Noi înregistrări-bombă cu oamenii păpușarului Coldea. Anca Alexandrescu demască rețeaua de infractori din Sănătate. LUNI, la ora 20:00!
Continuă dezvăluirile secolului în România. Statul Subteran care a sufocat țara în ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS. Marele păpușar din umbră, Florian Coldea, este demascat complet de Anca Alexandrescu, cu tot cu rețeaua sa de infractori din Sănătate. Avem noi înregistrări-bombă! Până și fostul premier Victor Ponta era băgat în combinații. Aflați în exclusivitate legăturile subterane din afacerea cu măști din pandemie.
George Simion vs. Nicușor Dan/ Captură video
George Simion, plângere la DNA împotriva lui Nicușor Dan: Nu este doar o altă persoană care a primit donații, este primarul Capitalei
Război în campania electorală intre partidele politice! Membrii AUR, alături de George Simion au ajuns la sediul DNA pentru a depune o plângere împotriva lui Nicușor Dan pentru că nu dezvăluie cine sunt cei care au donat bani pentru campania sa. În plus partidul lui Simion cere despăgubiri uriașe și altei formațiuni politice aflate la putere. 
Sebastian Burduja și-a lansat planul pentru Capitală
Sebastian Burduja a lansat Planul pentru București, în prezența a peste 1000 de susținători: O capitală sigură, conectată, civilizată, verde și digitală
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, și-a lansat "Planul pentru București", în prezența a peste 1000 de susținători. Liberalul a afimat că vine cu soluți clare și testate cu succes în mari orașe. În linii mari, Burduja propune o "Capitală sigură, conectată, civilizată, verde și digitală".
Stenograme. Cum s-a îmbolnăvit subit Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății
Stenograme. Dezvăluiri despre îmbolnăvirea suspectă a Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății: "Te-au făcut băieții!"
Au apărut stenograme uluitoare în cazul unui fost ministru al Sănătății condamnat. Este vorba de Sorina Pintea, care a primit trei ani și jumătate de închisoare pentru luare de mită, faptă pe care aceasta a negat-o mereu și a contestat-o. Pedeapsa primită inițial a fost redusă pe motiv că Pintea suferă de o boală gravă rară. În dosarul de urmărire penală, martorii discutau despre boala fostului ministru, aceștia susținând că Sorina Pintea a fost victima unei operațiuni care amintește de otrăvirea lui Navalnîi. 
Mohammad Murad și-a depus candidatura pentru CJ Constanța
Mohammad Murad și-a depus candidatura pentru CJ Constanța: Fără antreprenori nu putem avea o economie sănătoasă
Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din țara noastră, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Județean Constanța, din partea AUR. În fața alegătorilor, a declarat că nu este un om de succes, dar se consideră a fi unul de valoare. Afaceristul a venit la biroul electoral județean însoțit de mai mulți tineri care conduceau mașini electrice. 
Traian Băsescu, atac la Nicușor Dan. Foto/Inquam Photos/Octav Ganea
Traian Băsescu, amintiri de acum 4 ani: „Barna și Orban l-au plimbat pe Nicusor ca pe un urs în târg”
Barna și Orban l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs pe însuși Nicușor Dan. Este comentariul făcut în urmă cu patru ani de Traian Băsescu, pe atunci candidat PMP la alegerile pentru Primăria Capitalei. Totul, în contextul unui sondaj de opinie prezentat de Nicușor Dan, care arată o cursă strânsă între candidatul PNL-USR-PLUS și primarul în funcție, Gabriela Firea, candidată din partea PSD.