Articolele din categoria LIFESTYLE:

5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni
5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni
Cele mai multe dintre femei stiu ca trebuie sa-si examineze in fiecare luna sanii, insa au aparut noi studii care dezvaluie ca strangerea sanilor in mod regulat poate preveni aparitia cancerului. Cercetarea realizata de catre o Universitate din California a indicat faptul ca prin comprimarea sanailor se poate impiedica dezvoltarea celulelor maligne. „Iata cum forta fizica poate juca un rol important in dezvoltarea sau in regresia dezvoltarii celulelor canceroase. Celulele maligne n-au uitat starea de sanatate, au doar nevoie de indiciile potrivite care sa le reintroduca in modelul corect si sanatos de crestere”, a declarat Gautham Venugopalan, seful echipei de cercetare.
6 PERSOANE TOXICE pe care trebuie să le elimini din viaţa ta
6 PERSOANE TOXICE pe care trebuie să le elimini din viaţa ta
Nu degeaba se spune „Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti”. De multe ori, oamenii cu care te inconjori pot avea un rol hotarator in ceea ce priveste directia pe care o ia viata ta. Pentru a avea succes, trebuie sa fii alaturi de oameni care au reusit si, prin urmare, este nevoie de prieteni noi. Insa, ca in orice alta arie din viata, trebuie sa elimini cateva persoane din viata ta pentru a le face loc altora noi. Prin urmare scapa de persoanele toxice, care te tin pe loc sau, mai rau, te trag in jos pentru a-i inlocui cu oamenii pe care ii admiri si de la care poti invata cum sa traiesti o viata de vis, asa cum o fac ei.
Unii români cred că de PAȘTE sărbătorim nașterea Domnului. RĂSPUNSURI AMUZANTE
URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE PAȘTE, SMS-URI DE PAȘTE
URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE PAȘTE, SMS-URI DE PAȘTE: REALITATEA.NET vă prezintă o selecţie de urări bune de trimis celor dragi de Paşte. Data celebrării PAȘTELUI are la bază două fenomene astronomice: echinocțiul de primăvară și mișcarea de rotație a Lunii în jurul Pământului. Astfel, PAȘTELE se serbează în duminica imediat următoare primei luni pline după echinocțiul de primăvară. URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE PAȘTE, SMS-URI DE PAȘTE.