Articolele din categoria BIZAR:

Capsule cu extract de placenta (Profimedia)
Gumă de mestecat și smoothie cu extract de PLACENTA. Cum a ajuns un tratament controversat o industrie controlată de influenceri?
Consumul de placentă, o procedură ale cărei beneficii nu sunt foarte clar dovedite de comunitatea medicală, a dezvoltat o industrie care se bazează pe naivitatea clienților. Presa britanică scrie despre succesul tot mai mare pe care-l au capsulele cu placenta în Statele Unite, în principal datorită reclamei extraordinare pe care le-o fac celebritățile.  
Anne Hathaway si Adam Shulman, mister Shakespeare (Profimedia)
Misterul lui Shakespeare. S-a întors după secole să se căsătorească cu o actriță CELEBRĂ?
Deși milioane de oameni cred în reîncarnare, foarte puțini au amintiri ce pot fi documentate din viețile anterioare. De acest lucru profită cei care nu-și fac mari probleme legate de rigoarea științifică a informațiilor sau pur și simplu cei care sunt vrăjiți de frumusețea ideii. O astfel de poveste este cea legată de marele dramaturg William Shakespeare si celebra actiță Anne Hathaway. 
Mirosul bolii, regele bolnav - autor medieval (Profimedia)
Pot fi MIROSITE bolile? Ce spune un om care a diagnosticat diabetul cu nasul
Chiar dacă pare surprinzător, oricine are un simț olfactiv bine dezvoltat ar putea învăța să recunoască diferite „mirosuri ale bolilor”. De altfel, mai multe studii au demonstrat că animalele au această capacitate, așa că nu este de mirare că oamenii cu un nas bun pot face același lucru. Un antrenament în acest sens ar ajuta la detectarea unor afecțiuni, așa cum este diabetul, în stadii incipiente și deci la o tratare mai eficientă.