Articolele din categoria BIZAR:

Istoricii cred ca Elena Ceaușescu a avut un rol nefast inclusiv în ultimele zile (Profimedia)
Și-a presimțit Nicolae Ceaușescu sfârșitul pe 16 decembrie 1989? De ce s-a apropiat de copacul DEMONIC
16 decembrie 1989 a fost o zi crucială pentru răsturnarea regimului comunist condus de Nicolae și Elena Ceaușescu. La Timișoara, revolta începută cu o zi înainte a căpătat atât amploare, cât și o direcție clară, strigându-se pentru prima dată „Jos Ceaușescu!”, iar în București, cel mai probabil fără să realizeze, cuplul dictatorial își trăia ultima zi „normală”.
Familia disfuncțională a Americii a prezis mandatul lui Trump (Profimedia)
Familia Simpson, mai tare ca Baba Vanga. Predicțiile ÎNFIORĂTOARE care s-au adeverit
Celebrul serial de desene animate Familia Simpson și-a căpătat renumele de a fi lansat o serie de previziuni tulburătoare, care s-au adeverit. Din acest punct de vedere, creatorii producției se pot lăuda că au avut o serie de predicții mult mai precise decât alți "concurenți" precum Baba Vanga sau Nostradamus. De la apariția Ipod-ului sau președinția lui Donald Trump, familia disfuncțională a Americii a pus multă lume pe gânduri prin acuratețea "viziunilor".
Deochiul are o serie de explicații științifice
Adevărul despre deochi. "Nu este o superstiţie, ci ştiinţă pură". Explicaţia dată de medici
Mai mult de jumătate din români sunt convinşi că anumite persoane le pot provoca stări de rău doar privindu-i cu admiraţie ori cu invidie şi că „Tatăl Nostru“ îi scapă de deochi. Sunt mulţi cei care pun durerile de cap pe seama deochiului, dar nu orice migrenă este dată de privirile răutăcioase. Cea din deochi are cauze inexplicabile, apare brusc, nu cedează la medicamente şi este de multe ori însoţită de o stare de nelinişte.
Atac al infanteriei britanice, în Primul Război Mondial (foto arhivă Profimedia)
Visul profetic al marelui psihiatru Carl Jung. A fost ceva supranatural sau tehnologie secretă?
Visele profetice sunt fenomene pe care specialiștii încearcă de mult timp să le explice. Fie că este vorba despre predicții sau „deja vu”, astfel de relatării au stârnit întotdeauna controverse și scenarii științifico-fantastice legate de călătoria în timp sau reîncarnarea. Unul dintre cei care au trăit o astfel de experiență este chiar Carl Jung, unul dintre pionierii psihologiei moderne.
Capsule cu extract de placenta (Profimedia)
Gumă de mestecat și smoothie cu extract de PLACENTA. Cum a ajuns un tratament controversat o industrie controlată de influenceri?
Consumul de placentă, o procedură ale cărei beneficii nu sunt foarte clar dovedite de comunitatea medicală, a dezvoltat o industrie care se bazează pe naivitatea clienților. Presa britanică scrie despre succesul tot mai mare pe care-l au capsulele cu placenta în Statele Unite, în principal datorită reclamei extraordinare pe care le-o fac celebritățile.  
Anne Hathaway si Adam Shulman, mister Shakespeare (Profimedia)
Misterul lui Shakespeare. S-a întors după secole să se căsătorească cu o actriță CELEBRĂ?
Deși milioane de oameni cred în reîncarnare, foarte puțini au amintiri ce pot fi documentate din viețile anterioare. De acest lucru profită cei care nu-și fac mari probleme legate de rigoarea științifică a informațiilor sau pur și simplu cei care sunt vrăjiți de frumusețea ideii. O astfel de poveste este cea legată de marele dramaturg William Shakespeare si celebra actiță Anne Hathaway.