Articolele din categoria TIMP LIBER:

Limbajul masculin, decodat
Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi
Oricine visează să devină specialist în limbajul trupului, astfel încât după o singură privire să-şi dea seama dacă cineva minte sau spune adevărul. Cu toţii am văzut cum eroii din filme, specialişti în limbajul trupului, doar pe baza unui singur gest ştiu când personajul principal de sex opus s-a îndrăgostit de ei. Însă în realitate lucrurile sunt mai complicate, mai ales când vorbim despre limbajul trupului.
Viaţa în cuplu după apariţia copiilor
Sex dupa aparitia copiilor. 5 reguli pe care nu este obligatoriu sa le respecti
Toti parintii stiu ca dupa aparitia copiilor, viata sexuala a cuplului numai este cum a fost. Specialistii in relatii de cuplu au tot timpul pregatite reguli si sfaturi pentru ca sexul in cuplu sa nu lipseasca cu desavarsire dupa venirea pe lume a bebelusilor. Nu trebuie insa, sa le respecti cu desavarsire. Important este sa le pui in practica doar pe cele care se potrivesc relatiei tale de cuplu sau sa le adaptezi in conformitate cu valorile cuplului vostru.
8 obiceiuri ale părinţilor periculoase pentru copii
8 obiceiuri ale părinţilor periculoase pentru copii
O relaţie sănătoasă între părinţi şi copii se numără printre priorităţile fiecărui adult. Părinţii sunt un model pentru copii, aşa că fiecare mişcare pe care o faci este imediat înregistrată şi copiată întocmai la un moment dat de către copilul tău. Fie că este vorba de spălatul pe mâini, de programul alandala al meselor sau de alimentele consumate, toate pot avea repercusiuni asupra sănătăţii fizice şi mentale a copiilor.